SENEST SET
FAVORITTER

Nørregade 54A-B, 4600 Køge

Unik udviklingsejendom i centrum

24.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5535 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 46900436Type : Kontor

Unik udviklingsejendom beliggende på Nørregade i hjertet af Køge

•Projektejendom i hjertet af Køge
•Mulighed for omdannelses til unikke boliglejligheder
•Tegninger på op til 8 lejligheder i nr. 54A
•Gode parkeringsmuligheder på ejendommen

På en af Køge bys bedste adresser finder man denne spændende ejendom. Ejendommen består af Nørregade 54A og Nørregade 54B. En ejendom, der skal opleves.

Ejendommen overtages tom for lejere så nye ejer selv kan vælge om den skal genudlejes eller der skal ske udvikling til bolig. Ejendommen har tidligere været udlejet til advokatfirma og bankfilial og derfor er den omfattet af fri huslejefastsættelse ved omdannelse til bolig.

Ejendommens bygninger er generelt i god stand både ude og inde Ejendommens udenomsareal er befæstet og er indrettet til parkeringspladser som benyttes af ejendommens lejere.

På Nørregade 54A finder man en klassisk murstensejendom med masser af charme. Ejendommen er indrettet som advokatkontor med kontorer, toiletter, køkken og mødelokaler i varierende størrelser, som er fordelt på 595 m². Ejendommens kælder er med lav loftshøjde og benyttes i dag til fyrrum og opbevaringsrum.

Træder man ind i ejendommen fra Nørregade mødes man af en stor åben hal som giver ad-gang til ejendommens stueetage. Herfra er der via en klassisk trappeopgang forbindelse til ejendommens første og anden sal.
Ejendommens opbygning giver god mulighed for opdeling i flere erhvervslejemål, eller udvikling og omdannelse til en boligudlejningsejendom med op til 5 lejligheder. På ejendommens 2. sal er indrettet en tagterrasse.

Nørregade 54B er en flot murstensejendom som tidligere har været indrettet til erhvervsafdeling for Nordea Erhverv. Den rummer 390 m² fordelt på stue, 1. og 2. sal samt en kælder på 142 m². Ejendommen er indrettet med kontor, køkken, toiletter og mødelokaler i varierende størrelser. Ejendommens kælder er indrettet med god loftshøjde, og benyttes i dag til arkiv og teknikrum. Ydermere er der indrettet bad og sauna.
Ejendommens indretning og stand gør den oplagt som forsat kontorbygning til bankfilial eller revisor-/advokatkontor. Alternativt kan ejendommen udvikles til andre formål eksempelvis restaurant.

Det er muligt at købe 54A og 54B hver for sig. Kontakt mægler og hør mere.


Forslag til anvendelse

Kontorer

Økonomi

Pris i kr.
24.000.000,-
Pris pr. m² kr.
24.365,-
Årlige driftsudgifter kr.
100.211,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
102,-

Lokalet

Etage areal
985 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1140 m²

Faciliteter

Arkiv
Bad
Kælder
Opbevaringsrum
Parkeringsplads
Sauna
Toiletter
Køkken
Kontor

Teknik

Teknikrum

MARKEDSINDEX

ØSTSJÆLLAND / Kontor / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere