SENEST SET
FAVORITTER

Ådalen 16, 4600 Køge

Offentligt udbud - budfrist 02.03.2023

60.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4635 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 17823013Type : Grunde

Offentligt udbud - 46.906 m² erhvervsgrund - budfrist 02.03.2023

Nu udbydes én af de mest attraktive erhvervsgrunde i Køge med en unik placering i kanten af Køge Nord området og med Køge Bugt motorvejen som umiddelbar nabo.

Få hundrede meter væk ligger den nye Køge Nord Station med både S- og regionaltog, og der er derfor gode muligheder for optimal eksponering af virksomheden.
København H kan nås med regionaltog indenfor 20 min, og Køge centrum indenfor 5 min. med S-tog.

Området omkring Køge Nord er i rivende udvikling i disse år, hvor de første ud af 1600 boliger snart står færdige. Ved selve stationsområdet vil der med tiden skyde både hotel, kontorbygninger og dagligvarebutik op.

Yderligere oplysninger om Køge Nord kan findes på Køge Kommunes hjemmeside - www.koege.dk "Om kommunen", "Projekter", "Køge Nord".

I øvrigt henvises til udbud på Køge Kommunes hjemmeside www.koege.dk "borger", "bolig, planlægning, byggeri", "byggegrunde til salg", "erhvervsgrunde".

Udbud:
Køge Kommune udbyder erhvervsgrund til produktion og lettere industri på vilkår i henhold til lovbekendtgørelse om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme nr. 396 af 03.03.2021 jf. bilag.

Erhvervsgrunden udbydes med mindstepris.


Bilag og købsaftale
Bilag til udbuddet og købsaftalen, kan rekvireres ved henvendelse til Køge Kommune.

Særlige forhold:
Der henvises til udbudsnotat udarbejdet af Køge Kommune for yderligere oplysninger om salgsvilkår, som ligeledes er vedlagt nærværende salgsopstilling.

Politisk godkendelse:
Køge Kommune er som sælger berettiget til sagligt at vælge mellem de modtagne tilbud og eventuelt forkaste dem alle. Køge Byråd kan acceptere et købstilbud uanset, at det pågældende bud ikke indeholder den højeste tilbudspris, såfremt der hermed varetages en saglig kommunal interesse. Købstlibud forudsætter særskilt politisk behandling og godkendelse, før handlen er endelig.

Overtagelse:
Der henvises til den betingede købsaftale. Overtagelsesdagen er fastsat til den 1. i måneden 1 måned efter, at betingelserne i pkt. 16 er opfyldt eller frafaldet af den berettigede Part ("Overtagelsesdagen").

Købesum:
Ejendommen udbydes med minimumspris. Ejendommen sælges som ubebygget areal, hvorfor købesummen bliver tillagt moms.

Udover købesummen indbetaler køber kloaktilslutningsbidrag på 3.325.000 kr. + moms som Køge Kommune har afholdt, samt afholder udgifter til arkæologisk udgravning som er anslået til 3.300.000 kr. + moms. Køber forestår og bekoster derudover al klargøring samt byggemodning af grunden.

Købsaftale og tilbudsfrist:
Skal være skriftlige og fremsendes på mail: johan.leo@koege samt salg.grund.ejd@koege.dk. For øvrige formelle krav til tilbudsgivningen henvises til udbudsnotatet. Budfrist senest torsdag den 02.03.2023 kl. 12.00.

Købstilbuddet er uigenkaldeligt og bindende for tilbudsgiver indtil 6 uger efter fristens kl. 16.00, Køge Kommune forbeholder sig ret til frit at vælge mellem indkomne tilbud og til at forkaste samtlige tilbud.

Økonomi

Pris i kr.
60.000.000,-
Pris pr. m² kr.
1.279,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
46906 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere