SENEST SET
FAVORITTER

Slimmingevej 50, 4100 Ringsted

Moderniseret bolig-/erhvervsejendom

4.900.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5535 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 469007139Type : Andre typer

527 m² bolig- og erhvervsejendom med mulighed for eget brug såvel som hel/delvis udlejning - 6 funktionsdygtige enheder.

Slimmingevej 50 er en spændende og mulighedsrig ejendom beliggende mellem Ringsted og Køge. Ejendommen er bestående af i alt 527 m² bolig og erhverv i flere enheder. Ejendommen har gennemgået et større renoverings- og moderniseringsarbejde og fremstår i dag i funktionel og præsentabel stand.

Ejendommens registrerede boligareal udgør 247 m² beliggende ud mod Slimmingevej. Erhvervsarealet er registret med 280 m² og er dels bestående af et mindre lager og værksted på ca. 100 m² (hertil hører yderligere overdækket areal/depot på ca. 80 m²) og dels 3 separate kontorer i særlig høj kvalitet af i alt ca. 180 m².

Hovedhuset på 247 m² bolig har siden 2011 gennemgået et større renoveringsarbejde. I nyere tid omfatter moderniseringerne bl.a. nyt badeværelse på 1. sal, ombygning med loft til kip, nye vinduer, nye døre, nyt køkken, nye gulve med gulvvarme i størstedelen af huset, filtsning af facaden mv. Til hovedhuset hører en pæn og overkommelig aflukket og privat have med bl.a. stor træterrasse. Der er endvidere etableret ekstra køkken og bad i husets ene ende i 2018, hvortil der er selvstændig indgang og have.

Ejendommens andet bygningssæt mod nord er ligeledes blevet gennemgribende moderniseret fra år 2020-2023. Foruden værkstedet er bygningen indrettet med 3 særdeles gode kontorer med egen indgang. Enhederne er etableret med nye gulve (delvis gulvvarme), nye badeværelser mv.

Alle enhederne opvarmes med elvarme via varmepumper, og alt forbrug kan udskilles efter bimålere.

Alt i alt en spændende og mulighedsrig ejendom tæt på Køge og Ringsted. Ring til os for at høre nærmere om ejendommen.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Pris i kr.
4.900.000,-
Pris pr. m² kr.
9.298,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
527 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1736 m²

Faciliteter

Depot
Bad
Træterrasse
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Gulvvarme

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere