SENEST SET
FAVORITTER

Tingvej 1, 4681 Herfølge

Blandet ejendom som har huset Herfølge Cykelbørs i +50 år

2.750.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5535 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 469007194Type : Andre typer

153 m² bolig og 107 m² erhverv med alsidige anvendelsesmuligheder og en fremragende beliggenhed i Herfølge.

Velkommen til denne unikke villa med en kombination af bolig og erhverv beliggende i Herfølge. Med mere end 50 års historie som Herfølge Cykelbørs har denne ejendom en særlig charme og karakter. Boligen strækker sig over tre plan og har en samlet størrelse på 153 m² samt en kælder på 90 m². Erhvervsdelen udgør 107 m² med en stor og indbydende ud­stil­lings­plads. Ejendommen præsenteres i en velholdt stand og byder på en atmosfære af badehotel.

Denne villa vil uden tvivl imødekomme dine behov med sin rummelige indretning og alsidige an­ven­del­ses­mu­lig­he­der. Boligen tilbyder et behageligt opholdsmiljø med lyse og åbne rum, hvor hvert rum har sin egen unikke karakter. Den velholdte kælder udgør en ekstra bonusplads, der kan tilpasses efter behov og give ekstra op­be­va­rings­plads eller skabe mulighed for en hobby eller et værksted.

Erhvervsdelen af ejendommen er ideel til dem, der ønsker at drive deres egen virksomhed eller ønsker at udnytte potentialet i en integreret arbejdsplads. Med 107 m² til rådighed er der rigelig plads til udstilling af produkter og til at imponere potentielle kunder. Det er også værd at bemærke, at ejendommen er i en særdeles god stand, hvilket giver en solid og professionel ramme for enhver type forretning.

Den skønne gårdhave er en oase af ro og fred, hvor du kan nyde udendørslivet og slappe af. Her kan du arrangere hyggelige sammenkomster med familie og venner eller blot nyde en stille stund i solen. Gården tilføjer et ekstra element af privatliv og gør denne ejendom endnu mere attraktiv for både bolig- og erhvervsejere.

Beliggende i Herfølge har denne villa en fremragende beliggenhed. Du vil finde et venligt og imødekommende lokalsamfund samt en række be­kvem­me­lig­he­der inden for kort afstand. Med nem adgang til offentlig transport, butikker, restauranter og rekreative områder er dette et ideelt sted at bo og drive forretning.

Alt i alt præsenterer denne kombinerede bolig- og er­hverv­se­jen­dom en enestående mulighed. Uanset om du ønsker et rummeligt hjem eller et ideelt sted til din virksomhed, vil denne villa imødekomme dine behov. Lad denne charmerende ejendom blive dit næste eventyr, hvor du kan skabe minder og realisere dine drømme. Book en fremvisning i dag og oplev alt, hvad denne unikke ejendom har at tilbyde.

Forslag til anvendelse

Badehotel

Økonomi

Pris i kr.
2.750.000,-
Pris pr. m² kr.
10.577,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
260 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
708 m²

Faciliteter

Gårdhave
Kælder

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere