SENEST SET
FAVORITTER

Borgegårdsvej 1, 4600 Køge

Spændende Hesteejendom, med mulighed for at drive erhverv!

7.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 2934 XX XX Se nummer
E-mail xx@karhofbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 352Type : Andre typer

Mulighed for at drive skønheds salon

Dette smukke stuehus, som er bygget i 1907, ligger på Borgegårdsvej 1, strækker sig over 302 m2 og imponerer med sin solgule facade og de flotte, hvide rustikhjørner. Indenfor åbenbarer sig flere overdådige rum med mange fine detaljer, hvor de synlige bjælker og trælofter tilføjer en rustik charme, og de flotte vægge prydes af unikke dekorative elementer.

Der er tale om en hesteejendom med to bokse og mulighed for at lave flere. Dertil kommer den store grund på 10.526 m2, hvor der er potentiale til at anlægge hestefolde. Derudover er det muligt at drive erhverv herfra, da udlængerne er indrettet med 350 m2 wellness-område med ti behandlerrum, sauna og udendørsspa på gårdspladsen.

Det store hovedhus, som opvarmes med jord-til-vand-varmepumpe, præsenterer sig pænt med et detaljeret køkken, to elegante stuer, to værelser, et badeværelse og en indbydende hall i stueetagen. Ovenpå venter seks rummelige værelser samt et luksuriøst badeværelse med badekar og sauna, som fuldender den pragtfulde oplevelse.

Ejendommen byder på en stor, flisebelagt gårdsplads og flere hyggelige terrasseområder, hvor I for alvor kan slappe helt af. Haven er indrettet med et drivhus og masser af velvoksende beplantning. Det er derudover placeret i naturskønne omgivelser med Åsen kun 800 meter væk, hvilket indbyder til mange hyggelige gåture.

I kommer til at bo i landlige omgivelser, men alligevel er der stadig kun omkring tre kilometer til Køge Centrum, hvor en cykelsti tager jer direkte og sikkert hele vejen derind. Her finder I indkøb, Asgård Børnehus, Asgård Skole og dertilhørende idrætsfaciliteter. Derudover er motorvejen lige om hjørnet, hvilket giver gode pendlermuligheder til for eksempel København.

Forslag til anvendelse

Skole

Økonomi

Pris i kr.
7.995.000,-
Pris pr. m² kr.
9.318,-
Årlige driftsudgifter kr.
52.051,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
61,-

Lokalet

Etage areal
858 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
10526 m²

Faciliteter

Badeværelse
Bjælker
Drivhus
Hall
Sauna
Gårdsplads
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere