SENEST SET
FAVORITTER

Vangeleddet 77, 2670 Greve

Ejendom med mulighed for bolig og erhverv fra samme adresse

4.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5535 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 469007244Type : Andre typer

Indhegnet ejendom med befæstet udeareal og lukket have. Til overtagelse tom, uden lejere.

Ejendommen beliggende på Vangeleddet 77 i Greve er en blandet bolig- og erhvervsejendom med et grundareal på 1.281 m². Boligdelen består af parcelhus på 129 m², i et enkelt plan og med fladt tag. Boligdelen byder på en rummelig indretning med fire værelser, et køkken, et badeværelse, et toilet og et praktisk bryggers. Til boligdelen er der tilknyttet en lukket have, som giver mulighed for privatliv under åben himmel.

Erhvervsenheden udgøres af 431 m², og består af en lagerdel og et kontorafsnit. Lagerdelen er udstyret med køkken og toilet/bad. Kontorafsnittet er opdelt i en fordelingsgang, som giver adgang til 10 værelser i varierende størrelser, køkken, toilet og bad. Denne inddeling åbner op for en række anvendelsesmuligheder, såsom kontorlokaler, mødelokaler eller endda kreative arbejdsrum.

Udenomsarealet er praktisk befæstet, hvilket giver en lav vedligeholdelse, og en funktionel udendørsplads, der kan bruges til parkering, varelevering eller udendørsopbevaring. Bygningen er forsynet med et fladt tag, der er beklædt med tagpap, hvilket sikrer en holdbar og vedligeholdelsesvenlig løsning.

Denne ejendom kombinerer det bedste fra begge verdener - bekvemmeligheden ved at bo i et komfortabelt hjem og muligheden for at drive erhverv fra samme adresse. Alternativ kan hele eller dele af ejendommen udlejes.

Forslag til anvendelse

Bolig og erhvervsejendom

Økonomi

Pris i kr.
4.995.000,-
Pris pr. m² kr.
8.920,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
560 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1281 m²

Faciliteter

Bad
Toilet
Parkering
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere