SENEST SET
FAVORITTER

Håndværkervænget 12, 2670 Greve

Den perfekte balance, hvor drømme realiseres

3.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4390 XX XX Se nummer
E-mail xx@kjeldskov.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: ML700993Type : Andre typer

Denne rustikke bolig/erhvervsejendom opført af Lind & Risør i rustikke kvalitetsmaterialer beliggende i den rolige og centrale

Velkommen til et harmonisk samspil mellem hjem og erhverv. Denne rustikke bolig/erhvervsejendom opført af Lind & Risør i  rustikke kvalitetsmaterialer beliggende i den rolige og centrale "Håndværkerbyen". Her kombineres det bedste af begge verdener med masser af erhvervsmuligheder samt rolig boligområde.  
 
Træd ind i en verden af potentiale, hvor den perfekte balance mellem bolig og erhverv giver dig mulighed for at realisere dine drømme og udleve dine kreative ambitioner. Denne ejendom er mere end blot sten og mur; den repræsenterer en legende legeplads for dine idéer og din erhvervsmæssige fremtid.Gennem en fin flisebelagt indkørsel med en praktisk carport introduceres du til ejendommen, hvor en ugenert have med frodig beplantning og solbeskinnede fliseterrasse byder velkommen til øjeblikke af ro og afslapning.  
 
På hele 321 kvadratmeter kan du skabe den perfekte balance mellem familieliv og erhvervseventyr. Med hele 125 kvadratmeter erhvervsareal til din rådighed, er der intet, der begrænser din kreativitet og dine drømme. Tidligere anvendt som væveskole, giver ejendommen dig et alsidigt rum, der blot venter på at blive omdannet til din skræddersyede virkelighed.  En diskret indgang til erhvervsdelen tilbyder muligheden for at adskille arbejde og privatliv, mens gode parkeringsforhold gør livet lettere for dig og dine kunder.Træd ind i den rustikke entré/trappehall med klinker, hvorfra en god fornemmelse følger dig igennem huset. Fra første sal byder den sydvendte balkon på inspirerende udsigt, og det velholdte Tvis-køkken giver fornemmelsen af hjemlig elegance. Den store opholdsstue glasparti i hele gavle, loft til kip og fransk altan spreder lys og luft. Forældresoveværelset samt badeværelset med bruseniche. Alt i ejendommen  er holdt i en rustik og gedigen stil. 
 
Her, i den perfekte balance mellem bolig og erhverv, kan dine drømme forvandles til virkelighed. Lad mavefornemmelsen guide dig, og tag det næste skridt mod at realisere dit potentiale. Book en besigtigelse i dag, og oplev selv de utallige muligheder, som denne enestående ejendom har.

Forslag til anvendelse

Bolig og erhverv

Økonomi

Pris i kr.
3.995.000,-
Pris pr. m² kr.
12.445,-
Årlige driftsudgifter kr.
17.300,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
54,-

Lokalet

Etage areal
321 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
897 m²

Faciliteter

Altan
Glasparti
Opholdsstue
Parkeringsforhold
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere