SENEST SET
FAVORITTER

Tved Bygade 36, 8420 Knebel

Blandet bolig og fødevaregodkendt erhverv

2.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 813003024Type : Andre typer

 

•Butik, produktion, lager og bolig
•Fuld apteret slagteriproduktion
•Udstyret med frysebokse
•God udenomsplads til oplag m.v.

Ejendommen er beliggende i landsbyen Tved på Mols med udsigt over Aarhus Bugten. Ejendommen er beliggende med få minutters kørsel fra Knebel. Området er kendetegnet som værende et ferie- og udflugtsområde kvag de naturskønne omgivelser på Mols. Netop udviklingen i sommerhuse og stigende antal turister har været medvirkende til et stødt stigende antal kunder gennem de sidste årtier.

Ejendommen består i dag af 191 m² bolig. Stueplan er løbende blevet renoveret og moderniseret med bl.a. nyere køkken. De øvrige arealer i stueplan fremstår pæne og indflytningsklare.

Erhvervsdelen udgør 539 m² og fordeler sig på ca. 90 m² butikslokale, 20 m² kontor, og ca. 430 m² lager/produktion. Lageret og produktionen fungerer i dag som et fuldt funktionsdygtigt slagteri med kødkroge til større kreaturer, vaskbare overflader, fryserum, og hvad der ellers hører til et fødevaregodkendt lager/produktion.

Kvag ejendommens indretning og installationer er den oplagt til videredrift af slagteri eller anden fødevarer relateret virksomhed. Dog kan de nuværende produktionslokaler ligeledes agere fint lager for eksempelvis en loppe-, genbrug eller lign. forretning med mulighed for butik ud til Tved Bygade.

Udenomsarealerne er befæstet med asfalt foran butikken og kørefast ral ved lageret. Resten af den i alt 4.057 m² store grund har græsarealer.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Pris i kr.
2.500.000,-
Pris pr. m² kr.
4.638,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
539 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4057 m²

Faciliteter

Fryserum
Køkken
Lager
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere