SENEST SET
FAVORITTER

Hønebjergvej 4, 8543 Hornslet

Investor-projekt i skønne omgivelser

4.998.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8619 XX XX Se nummer
E-mail xx@engelvoelkers.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 624-8261Type : Andre typer

Landejendom med flere projektmuligheder

I samarbejde med home Lystrup - Hjortshøj har vi herved fornøjelsen af, at kunne udbyde denne landejendom med et hav af muligheder.

Søby er en hyggelig landsby, som er kendetegnet ved godt naboskab og foreningsliv. Søby er beliggende 7 km. fra Hornslet, 23 km. fra Randers og 30 km. fra Aarhus. Placeringen er altså et sandt eldorado for pendleren, der samtidig ønsker at have luft omkring sig og højt til himlen.

Mulighederne for dette projekt er uendelige. Hvad end du er landmand og ønsker at bebo gården og dyrke landbrug eller du er storinvestoren, der påtænker at opføre 100 rækkehuse, så er Hønebjergvej 4 et rigtig godt køb! Til ejendommen hører der en grund på 64.390 m², en gård på 200 m² samt flere spændende bygninger - heriblandt en muret hal med stor port, som ligeledes er oplagt at udnytte. Jorden er lige nu bortforpagtet, hvilket giver en god indtægt.

Sælger har undersøgt muligheden for udarbejde af lokalplan for området, der muliggør udstykninger på grunden. Oplægget til lokalplanen indebærer ca. 10.000 m² byggeret. Der er altså virkelig mulighed for, at du som investor kan boltre dig på denne grund. En mulighed kunne også være, at undersøge mulighederne for udstykninger til mindre landbrugsparceller. Bygningerne på grunden sælges til nedrivning.

Ift. lokalplanen har kommunen været positive overfor dette, men der gøres opmærksom på, at dette endnu ikke er afklaret og at sælger ikke hæfter for, at det kan lade sig gøre.

Forslag til anvendelse

Grund

Økonomi

Pris i kr.
4.998.000,-
Pris pr. m² kr.
3.343,-
Årlige driftsudgifter kr.
26.394,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
18,-

Lokalet

Etage areal
1495 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
138627 m²

Faciliteter

Gård
Port

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere