SENEST SET
FAVORITTER

Lemming Bygade 8B, 8632 Lemming

VELBELIGGENDE GRUND TIL BOLIGBEBYGGELSE

1.200.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8680 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 863636Type : Grunde

Lokalplan er udarbejdet

Grunden er beliggende i landsbyen Lemming nord for Silkeborg og afgrænses af landbrugsareal mod nord og øst og Den Skægge Friskole mod syd. Mod vest grænser området op til bebyggelsen langs Lemming Bygade, hvorfra der er vejadgang til grunden.

Grunden henligger med græs og enkelte selvgroede buske.

Sælger har fået udarbejdet den for grunden gældende lokalplan, hvis formål er at give mulighed for tæt-lav bebyggelse med et ensartet præg.

Der vil kunne opføres ca. 16 tæt-lav boliger med tilhørende haver, fællesareal og veje.

De enkelte boliger vil kunne opføres i en størrelse på 115 - 130 m². Centralt i bebyggelsen udlægges et areal til fælles grønt friareal. På arealet kan der opføres fællesanlæg som f.eks. legeplads, drivhus og genbrugsstation.

Grunden vejbetjenes fra Lemming Bygade med en 8 meter bred vej.

Der skal oprettes en grundejerforening med medlemspligt for alle grundejere i lokalplanområdet. Grundejerforeningen har til opgave at varetage drift og vedligeholdelse af alle private veje, beplantningsbælte, fælles stier, fælles friarealer og andre fælles anlæg i området.

Område og aktiviteter:
Lemming kan bryste sig af en beliggenhed i naturskønne omgivelser med skov og mark samt Lemming Å, som gennemløber området for at ende ud i Hinge Sø og derfra sluttelig i Gudenå-systemet.

Her er tale om en særdeles aktiv landsby med godt 300 indbyggere og kun 9 km til Silkeborg C samt 5 km til motorvejstilkørslen, så her er nem adgang til Aarhus i øst og Herning/Ikast i vest. Til Kjellerup er der 11 km og Viborg 32 km.

Som nabo til nærværende grundstykke ligger Friskolen i Lemming, hvor der dagligt er knap 100 elever, og her er også integreret børnehave og SFO. I landsbyen ligger desuden den flotte kirke, forsamlingshuset og den tidligere købmandsbutik er i dag pizzeria.

Landsbyen er også kendt for at tilbyde et levende forsamlingsliv med en aktiv idrætsforening, som byder på fodbold for både børn og voksne, løb og motion, mountainbike, landevejscykling og håndbold. Hvert år i juni afholdes et traditionsrigt ungdoms-fodboldstævne i kombination med en idrætsdag og i oktober holder hele landsbyen oktoberfest.

Økonomi

Pris i kr.
1.200.000,-
Pris pr. m² kr.
108,-
Årlige driftsudgifter kr.
11.193,-

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
11127 m²

Faciliteter

Drivhus
Fællesareal

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere