SENEST SET
FAVORITTER

Sjørslevvej 33, 8620 Kjellerup

Erhverv til lettere produktion, lager eller værksted

1.895.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8680 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 864180SType : Andre typer

Kombiner erhvervs- og privatlivet i samme ejendom

Beliggende i den charmerende landsby Sjørslev ved Kjellerup finder du denne ejendom på Sjørslevvej 33, der byder på både en erhvervsdel samt en bolig. Denne ejendom er den perfekte løsning for dig, der drømmer om at kunne kombinere arbejdsliv og privatliv under samme tag. Samtidig tilbyder ejendommen et væld af muligheder for at skræddersy den perfekte ramme for både din virksomhed og dit hjem.

Ejendommens erhvervsdel består af to rummelige haller på 887 m², der er yderst velegnede til brug som værksted, lager eller til lettere produktionsformål. Her er rigeligt med plads til at arbejde, og med adgang via port i begge haller er der gode muligheder for logistik og transport til og fra hallerne. Her er ligeledes god loftshøjde. Til erhvervsdelen er gode toilet- og badeforhold samt en kantine.

Derudover er der 124 m² overdækket areal, der trænger til en kærlig hånd.

De store haller på åbner op for et hav af muligheder, hvor kun din fantasi sætter grænserne. Hvis du har en hobby, der kræver meget plads, så vil du sætte pris på de mange kvadratmeter, samt de praktiske adgangsporte, der tilsammen udgør et potentiale, der kun venter på at blive udnyttet.

Erhvervsdelen i denne ejendom er både praktisk og funktionel, og den rummer potentiale til at blomstre som arbejdsplads for lige præcis din virksomhed. Om du driver et mindre værksted, en webshop med behov for lagerplads, eller noget helt tredje, så byder Sjørslevvej 33 på faciliteter, der kan skræddersys til dine unikke behov.

Der er god plads på den 4.765 m² store grund, hvor der også er plads til oplag.

Men ejendommen byder på end erhverv, idet der også er en 243 m² stor bolig. Så når du har drukket din morgenkaffe, er det bare at træde udenfor, så er der blot få skridt for at være på arbejde. Ejendommen giver dig et unikt fleksibelt arbejdsliv, hvor afstanden mellem dit arbejdsliv og fritidsliv aldrig har været kortere. Der er selvfølgelig også mulighed for udlejning af boligen.

Boligen er i to plan og i stueplan er to stuer og udestue, to værelser, køkken, badeværelse samt et disponibelt rum. I gangen går trappen op til 1. sal, hvor der er fire værelser, badeværelse samt et disponibelt rum. Udenfor er der en dejlig lukket have udlagt i græs samt lidt træer.

I Sjørslev får du det bedste fra to verdener. Her er ro og idyl, men samtidig er du tæt på alle hverdagens nødvendigheder i Kjellerup, der ligger under 10 minutters kørsel herfra. I Kjellerup er der rig mulighed for indkøb, og byen huser diverse specialbutikker, et væld af handlemuligheder samt skole, idrætshaller og kulturhus.

På Sjørslevvej 33 får du altså meget for pengene. Her er både muligheden for at etablere et erhvervsområde samt indrette en bolig, der passer til dine behov og ønsker. Denne ejendom, der byder på muligheder for både erhverv og bolig, er den ideelle løsning for dig, der drømmer om at få det hele til at gå op i en højere enhed. Her kan du virkeliggøre dine drømme om at bo og arbejde på samme adresse.

P-forhold:
Der er gode parkeringsforhold på ejendommen.

Forslag til anvendelse

Produktion

Økonomi

Pris i kr.
1.895.000,-
Pris pr. m² kr.
1.511,-
Årlige driftsudgifter kr.
33.876,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
27,-

Lokalet

Etage areal
1254 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4765 m²

Faciliteter

Badeværelse
Toilet
Hall
Kantine
Parkeringsforhold
Port
Køkken
Lager

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere