SENEST SET
FAVORITTER

Thrigesvej 1, 8600 Silkeborg

Velkendt bilhus til salg

13.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 86 82 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 86401444KopiType : Andre typer

2.081 kvm attraktiv synligt beliggende ejendom i Højmarken

Attraktiv synligt beliggende ejendom i Højmarken, som er både bynært og med fuldt tilslutningsanlæg til motorvejen Aarhus-Silkeborg-Herning inden for 2 min. kørsel.

Ejendommen har i flere årtier været et kendt bil-hus for autoriseret forhandling af henholdsvis Citroën og Toyota.
Beliggenheden er yderst interessant for eksponering af salgsvirksomhed, idet der ud fra trafik tællinger i området ved Nordre Højmarksvej som ejendommen har facade til, er en års-døgntrafik på ca. 9.000 køretøjer.

Ejendommen fremstår præsentabelt og opdateret med alle faciliteter for et moderne bil-hus. Der er om- og tilbygget bl.a. i 1995 og 2004, med store glaspartier og åbnet rum til 1. sal, udstillingshal med salgskontorer samt lounge område med modtagelse og reception. På 1. sal er der bl.a. konference og møderum med køkkenfacilitet. Der er ovenlys i bygningerne og troldtekte lofter med indbyggede spots, grundbelysning og højtalere.

Der er fine mandskabsfaciliteter med rummelig kantine samt omklædning med bad og toiletter. I øvrige dele af ejendommen er der reservedelslager, stort auto- og serviceværksted med alle faciliteter, samt her udover separat klargørings-værksted, dæklager og herunder vinteropbevaring af dæk for kunder. Ejendommen har endvidere egen vaskehal.

Udenoms arealer er med belægningssten henholdsvis kørefast grusbelagt med god udstillingsmulighed. For den nuværende virksomhed anvendes udenoms arealerne til udstilling af ca. 70 køretøjer foruden kunde- og egen-parkering til ca. 30 køretøjer. Udstillingsarealerne er pænt anlagt i niveauer, med belysning og delvist indhegning med galvaniseret kæde og støttemure.

Grunden rummer mulighed for yderligere bebyggelse op til ca. 900 kvm. jf. plangrundlaget.

Forslag til anvendelse

Bilhus
Værksted

Økonomi

Pris i kr.
13.500.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
2081 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
6006 m²

Faciliteter

Bad
Omklædning
Glasparti
Kantine
Køkkenfacilitet
Lounge
Møderum
Parkering
Reception
Toiletter
Kantine
Parkering
Reception
Bad
Værksted
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere