SENEST SET
FAVORITTER

Aavej 14, 8305 Samsø

Kombineret bolig og erhverv i Ballen

6.900.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7026 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 873903651Type : Andre typer

Flot og præsentabel ejendom med kombineret bolig og B&B; ligger attraktivt centralt i Ballen

Stort, velholdt hus med bolig og B&B, særdeles attraktiv beliggenhed midt i det populære Ballen med knap 250 m til badestrand og lystbådehavn med gode spisesteder, caféer, tøjbutikker, kunsthåndværk, dagligvarebutik mv. Færge til Sjælland (afstand til havn ca. 1 km) og til Jylland (afstand ca. 9 km), bl.a. passagerfærge til Aarhus C.
Ved ombygningen i 2006 er der indrettet en privat bolig på 100 kvm i stueplan.
Værelserne til udlejning er fordelt med fire i stueplan og to på 1. sal.
Boligen rummer stue med lys fra tre sider, bl.a. glasdør til terrassen. Der er åben forbindelse fra stue til køkken med gulvlem til lille kælder samt fritstående elementer fra IKEA med stålbordplade. Ved lille mellemgang ligger teknikrum med god opbevaringsplads, vaskemaskine og tørretumbler. Mod vejen endnu en stue med flot, profileret listeloft mellem synlige bjælker og glasdøre til køkken, entré og terrasse. Flot badeværelse med klinkegulv, badekar og bruseniche i glassten; soveværelse har walk-in closet. Der er fin loftshøjde i stueplan og flot trægulv i stuer og værelse.
De fire B&B-værelser i stueplan har alle eget bad og indgang via delvis overdækket træterrasse på vejsiden. De to på 1. sal deles om ét bad og har trappe fra entré I gavl mod sydvest. Ligesom i boligen er der lagt vægt på at gøre værelserne både indbydende og funktionelt indrettede. Indbo fra de udlejede værelser medfølger i handlen.
Varmekilden er fjernvarme fra lokalt værk og der er klargjort til brændeovn inde i boligen.
Ydervæggene er pudsede, og taget er omkring 2008 skiftet til røde vingetegl. På 1. sal er der tagvinduer mod haven og fine, buede kviste mod vejen.
Den ugenerte have er omgivet af buske og træer, og der er stenterrasse i vinkel mod sydvest. Syd for huset p-plads og garage, mod nord et lille udhus.
Ejer har i en årrække selv drevet udlejningen primært via egen hjemmeside - http://balliwood.dk/ - og haft en fin belægningsprocent og god indtægt.
Samsø tiltrækker hvert år mange gæster med sine fine badestrande, fascinerende flot natur, gode råvarer, golfbane lige ud til vandet m.v., og for mange står Ballen øverst på ønskelisten.
Kontakt eventuelt mægler for nærmere oplysninger.

Forslag til anvendelse

B&B

Økonomi

Pris i kr.
6.900.000,-
Pris pr. m² kr.
22.772,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
303 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
771 m²

Faciliteter

Bad
Bjælker
Brændeovn
Garage
Kviste
Kælder
P-plads
Terrasse
Køkken

Teknik

Fjernvarme
Teknikrum
Tørretumbler
Vaskemaskine

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere