SENEST SET
FAVORITTER

Vinkelvej 17, 8870 Langå

Institutionsejendom

650.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7020 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 5719RType : Andre typer

Institutionsejendom i udbud for Randers Kommune

Ejendommen udbydes i tilbudsgivning med en vejledende udbudspris på kr. 650.000 i henhold reglerne om salg af kommunens faste ejendomme iht. bekendtgørelse nr. 396 om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme af 03/03/2021.

Beliggenhed:
Ejendommen er beliggende på Vinkelvej 17 centralt i Langå, der er et selvstændigt landsbysamfund med ca. 2.879 indbyggere (2023) og ligger usædvanlig smukt midt i naturen - med Gudenåen på den ene side og omkranset af bakker og skov på den anden.

Bygningsforhold:
Ejendommen er opført til daginstitution i 1968.
Opført i 1 plan med ydervægge i gule teglsten og fladt tag belagt med tagpap. Bebygget areal på 228 m2 samt skur i træ på 44 m2. Indrettet med entré med adgang til toiletter, køkken, opholdsstuer og værelser. Gulve fortrinsvis belagt med linoleum.
Opvarmning ved fjernvarme.

Fremtidig anvendelse:
Ejendommen er beliggende i et område omfattet af Randers Kommunes kommuneplan 2021, ramme 3.01.BE.2, der er udlagt til: Bolig- og erhvervsformål samt offentlige formål, herunder institutioner og faciliteter til fritids- og kulturformål.

Støjrapport for ejendommen sandsynliggør at man ved etablering af 3m støjskærm mod øst, og 2m støjskærm mod vest vil kunne overholde støjkrav på ude- og opholdsarealer og støjkrav på facade for så vidt det angår institutions- eller skoleformål i stueplan/terræn.

Støjbelastningen fra togtrafik overskrider grænseværdien for natperioden, hvorfor der umiddelbart ikke vil kunne planlægges for beboelse.

Grundforhold:
Grundene består af 2 matrikler hhv. en bebygget matrikel - nr.14 e Langå By, Langå på 2.050 m², heraf vej 243 m² og en ubebygget matrikel - nr. 5 nf Langå By, Langå på 227 m², heraf vej 80 m². Ejendommen ligger på en let skrånende grund mod banelegeme.

Udenomsarealer:
Udenomsarealet er udlagt til tilkørsels- og p-areal befæstet med betonsten, samt grønne arealer med legeplads og skur.

Lejemål:
Der er ingen lejemål, og ejendommen er til købers fulde disposition.

Udbudsvilkår:
Ejendommen sælges for Randers Kommune i henhold til bekendtgørelse nr. 396 om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme af 03/03/2021.

Ejendommen sælges i den stand hvori den er og forefindes, og på de vilkår, der fremgår af denne salgsopstilling inkl. bilag.

Det påhviler køber at gennemgå ejendommen nøje med byggesagkyndig bistand.

Købstilbud bedes indgivet på tilbudsblanket, der findes på salgsopstillingens sidste side.

Købstilbud skal indeholde købers beskrivelse af den påtænkte anvendelse, og afleveres til Nordicals senest mandag den 29. april 2024 kl. 12:00.

Randers Kommune har ret til at afslå ethvert købstilbud. Såfremt ejendommen ikke bliver solgt i udbudsperioden, vil ejendommen fortsat ligge til salg og seriøse og relevante købstilbud vil løbende blive behandlet.

Tilbud skal godkendes af Randers Kommunes Byråd. Tilbud bliver forventeligt behandlet på byrådsmøde den 17. juni 2024 og tilbud er bindende til og med den 21. juni 2024 kl. 12:00.

Det bemærkes, at købers advokat berigtiger handlen, og køber betaler derfor, samt hele tinglysningsafgiften. Tinglysningsafgiften beregnes som et fast grundbeløb på kr. 1.850 plus 0,6% af købesummen oprundet til nærmeste 100 kr.

Fremvisning:
Ejendommen fremvises kun efter forudgående aftale med Nordicals.

Forslag til anvendelse

Institution

Økonomi

Pris i kr.
650.000,-
Pris pr. m² kr.
2.372,-
Årlige driftsudgifter kr.
24.305,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
89,-

Lokalet

Etage areal
274 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2277 m²

Faciliteter

Opholdsareal
Teglsten
Toiletter
Køkken

Teknik

Fjernvarme

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere