SENEST SET
FAVORITTER

Rådhusgade 100, 8300 Odder

Arkitekttegnet domicilejendom

14.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8620 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 2108144Type : Kontor

Arkitekttegnet domicilejendom tegnet af Friis & Moltke

Introduktion
Præsentabel domicilejendom i Odder sælges. Denne ejendom er for den kræsne køber, som ønsker et eksklusivt firmadomicil, der bakker op om et professionelt image hos såvel samarbejdspartnere som medarbejdere.

Beliggenhed
Ejendommen er beliggende i Odder med synlig facade til den trafikerede indfaldsvej fra Aarhus, Århusvej (Hovedvej 451). Odder er en driftig handelsby i Østjylland med ca. 11.500 indbyggere beliggende syd for Aarhus, og er samtidig hovedby i Odder Kommune med godt 22.000 indbyggere. Nærmeste større byer er mod nord Aarhus i en afstand af 21 km., mod vest Skanderborg i en afstand af 19 km. og mod sydvest Horsens i en afstand af 25 km. Odder er endvidere velforsynet med offentlige transportmuligheder i form af både bus og tog fra bl.a. Aarhus.

Beskrivelse
Ejendommen på i alt 1.657 m2 er opført i 1990 og tegnet af arkitektfirmaet Friis & Moltke. Bygningen er formet i en U-struktur og fremstår med facader opført i grå metalplader, der i kombination med de store glaspartier sikrer ejendommen et tidløst- og meget stilrent udtryk. Hele vejen igennem er ejendommen opført i de bedste materialer.

Bygningen entreres via en lys og præsentabel hall, og er indrettet med en kombination af åbne kontorlandskaber og et passende antal chefkontorer/ stillerum i henholdsvis stueplan og på 1. sal. Bygningen indeholder et stort atrium med kig fra stueetagen og op til 1. salen, hvilket giver en fantastisk rumfornemmelse i ejendommen. Her er der mulighed for at have et imponerende showroom, ligesom arealerne også vil være velegnet som storrumskontor. På hver etage forefindes endvidere tekøkkener og toiletter. Ejendommens kælder på 386 m2 har en god loftshøjde og er indrettet med konferencerum, garderobe og depot.

Med sin U-form danner ejendommen rum om et dejligt udendørs, flisebelagt gårdmiljø, hvortil der er direkte adgang fra stueetagen. Der er endvidere et større parkeringsareal bag ejendommen, som entreres via det automatiske portsystem.

Ejendommen er delvis udlejet til kontorfællesskab. I perioden 1.5.2019 - 30.4.2020 har der været lejeindtægter på kr. 514.615 excl. moms.

Forslag til anvendelse

Kontorfællesskab
Domicilejendom

Økonomi

Pris i kr.
14.000.000,-
Pris pr. m² kr.
8.449,-
Årlige driftsudgifter kr.
170.271,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
103,-

Lokalet

Etage areal
1657 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4521 m²

Faciliteter

Depot
Atrium
Garderobe
Glasparti
Hall
Kontorlandskab
Kælder
Tekøkken
Parkeringsareal
Toiletter

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Kontor / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere