SENEST SET
FAVORITTER

Rørth Ellevej 30, 8300 Odder

Lagerejendom med tilhørende bolig tæt ved Odder

1.650.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 90200173782Type : Andre typer

 

Introduktion
Spændende lagerejendom med tilhørende bolig øst for Odder, sælges
Lagerejendommen har mange anvendelsesmuligheder og vil være ideel for eksempelvis håndværkeren, som selv kan bruge kvadratmeterne, eller investoren som vil videreføre udlejning af depotrum i ejendommen.

Beliggenhed
Ejendommene er beliggende i Rørth, en mindre oplandsby til Odder. Området er landidyllisk med under 5 km til Odder centrum, og Saksild med skønne Saksild Strand. Odder by har ca. 12.500 indbyggere og er samtidig hovedby i Odder kommune med godt 23.000 indbyggere.

Beskrivelse
Lageret er på i alt 1.005 m2 og opført i 1964. Sælger har drevet fjerkræslagteri i tæt på 40 år, men valgte for år tilbage at anvende bygningen til depotudlejning med mere end 30 enheder, samt udlejningen af udendørsarealer til bl.a. campingvogne.

Ejendommen, som bærer præg af sin oprindelige anvendelse som fjerkræslagteri med murstensgulv og flisebelagte vægge, er opdelt i forskellige sektioner.

Den vestlige sektion har en loftshøjde til kip på ca. 6 meter med gulv af beton. Arealet er her opdelt i 2 store rum på samlet ca. 200 m2. I de resterende sektioner findes bl.a. 3 gode størrelses rum med en højde til kip på ca. 4 m, samt mere en 10 rum i størrelserne 5 m2 til 55 m2. Ruminddelingen fremgår af plantegningen på salgsprospektets side 6.

De samlede årlige lejeindtægter for depotrum + parkeringspladser er kr. 127.133,-.
Lageret er fuldt udlejet.

Der forefindes fysiske lejekontrakter på samtlige enheder, som kan opsiges med 1-3 mdr. varsel.

Ejendommen har pt. ingen varmeinstallationer.

Boligen på i alt 96 m2 er opført i 1973. Sælger har haft minimal tomgang igennem årene, men i takt en fraflytning og salgsovervejelserne, har Sælger besluttet at lade boligen stå tom til købers disposition.Boligen byder på 3 gode værelser, badeværelse, stue og køkken med mulighed for at åbne op til stuen, og hermed skabe et køkkenalrum. Tilhørende boligen er en skøn have med en høj hæk, som grunder op til en mark.

Bygningerne ligger en på matrikel på i alt 8.640 m2.

Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om denne ejendom eller en fremvisning kontakt venligst erhvervsmægler Oliver Juul på mobil nr. 3171 0566 eller mail: oliver.juul@danbolig.dk.

Forslag til anvendelse

Grund

Økonomi

Pris i kr.
1.650.000,-
Pris pr. m² kr.
1.499,-
Årlige driftsudgifter kr.
21.273,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
19,-

Lokalet

Etage areal
1101 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
8640 m²

Faciliteter

Badeværelse
Depotrum
Parkeringsplads
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere