SENEST SET
FAVORITTER

Smedegade 10, 8700 Horsens

Historisk smuk ejendom i Horsens sælges

5.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7572 XX XX Se nummer
E-mail xx@mailreal.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 903-0037BType : Andre typer

 

Ejendommen, der tidligere husede den velkendte restaurant Tequila Sunries, står nu ledig og venter på en ny driftsaktivitet. Beliggende i hjertet af byen Horsens, udstråler ejendommen en særlig charme og historisk betydning. Facaden prydes af et indbydende udseende med et farverigt skilt, der stadig bærer restaurantens navn og minder om de hyggelige stunder, der blev delt her.

På trods af den nu tomme restaurantdel, har ejendommen stadig meget at byde på. Der er to velindrettede lejligheder, der aktuelt fungerer som boliger. Disse lejligheder tilbyder komfortabel og moderne beboelse med alle nødvendige faciliteter for et behageligt ophold.

Ejendommen har en central beliggenhed, hvilket gør den ideel til en række forskellige forretningsmuligheder. Med sin tidligere historie som en populær restaurant, har den potentiale til at blive omdannet til en ny spisested, café, bar eller endda et kulturelt mødested. Den store åbne plads i restaurantdelen giver mulighed for kreativ indretning og tilpasning til forskellige formål.

Ud over den centrale placering og de allerede eksisterende boligfaciliteter, har ejendommen også et attraktivt udendørsområde, der potentielt kan udnyttes til udendørs servering eller en hyggelig gårdhave.

Samlet set repræsenterer denne ejendom en enestående mulighed for en iværksætter eller virksomhedsejer, der ønsker at investere i en velbeliggende og alsidig ejendom med en rig historie og masser af potentiale.

Forslag til anvendelse

Café

Økonomi

Pris i kr.
5.000.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
398.700,-
Pris pr. m² kr.
10.395,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
829,-
Årlige driftsudgifter kr.
90.255,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
188,-

Lokalet

Etage areal
481 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
226 m²

Faciliteter

Gårdhave

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere