SENEST SET
FAVORITTER

Rådvedvej 34, 8700 Horsens

Særdeles velholdt erhvervs- og boligejendom med kort

6.895.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7026 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 9080000091Type : Andre typer

danboli Erhvervscenter Syd udbyder: Særdeles velholdt erhvervs- og boligejendom med kort afstand til motorvejen

Nu udbydes en attraktiv erhvervsejendom med tilhørende eksklusiv bolig beliggende med kort afstand til motorvejen ved Egebjerg i det nordlige Horsens.
 
Ejendommen består af næsten 1.500 m2 erhvervsbygninger i særdeles god stand og med mange anvendelsesmuligheder. Bygningerne bliver idag anvendt til stor motorcykelbutik samt tilhørende værksted og lagerfaciliteter. Desuden er en del af erhvervsbygningerne indrettet med en stor gildesal samt faciliteter til Bed & Breakfast med et antal værelser og tilhørende badeværelser.
 
De store udstillings- og værkstedsbygninger ville kunne bruges til mange slags erhvervsformål og brancher, og den strategiske beliggenhed ved motorvejen giver en god synlighed og let adgang for kunder og samarbejdspartnere.
 
Den ene af erhvervsbygningerne, der ligger separat på den ca. 2 hektar store grund, har høje porte til store køretøjer og god loftshøjde i hallen, der er en kold hal. De øvrige erhvervsbygninger er isolerede og opvarmet og har flere porte.
 
Den eksklusive bolig på 256 m2 har moderne faciliteter og smukke omgivelser og stor have med god mulighed for udendørs aktiviteter. Der er en god fordeling af stuer og værelser på de 2 etager, hvor der ligeledes er veludstyrede badeværelser på hver etage.
 
Der er tale om en ejendom, der henvender sig til erhvervsvirksomheder indenfor mange brancher som, lager og distribution, internethandel, vvs installatør og diverse andre håndværksfag, butiksformål, værksted samt den supplerende mulighed for at drive Bed & Breakfast. Der er således rige muligheder for at drive en ejendom med særdeles gode indtægtsmuligeder samtidig med, at man selv kan bebo den eksklusive bolig.

Forslag til anvendelse

Værksted

Økonomi

Pris i kr.
6.895.000,-
Pris pr. m² kr.
3.936,-
Årlige driftsudgifter kr.
37.251,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
21,-

Lokalet

Etage areal
1752 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
20061 m²

Faciliteter

Lagerfacilitet
Port
Lager

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere