SENEST SET
FAVORITTER

Silkeborgvej 238, 8700 Horsens

Meget velholdt blandet ejendom

2.575.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7026 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 87301614Type : Andre typer

Ejendom som byder på alverden af muligheder - både den mindre er­hvervs­dri­ven­de såsom håndværkeren

Denne ejendom er rigtig interessant for køberen, der ønsker masser af plads og eventuelt mulighed for erhverv samtidig med at alle dagligdagens nødvendige faciliteter ligger i gåafstand. Foruden hovedhuset findes rigtig god hal/garage på hele 230 kvm., hvor kun fantasien sætter grænser for hvad de mange gode m² kan bruges til. Bygningen bruges i dag til garage og værksted, hvor der er stor el-port samt smøregrav. Her kan laves et autoværksted, værksted til håndværkeren, lager til webshoppen, eller blot til bilentusiasten, hvor der god plads til mange biler og mulighed for lift.
Sælger har løbende vedligeholdt ejendommen siden deres erhvervelse i 1995, hvor det kan fremhæves at taget på hovedhus er malet i 2004 og taget blev gennemgået på garagen i 2010. Hver 12 måned bliver begge tage renset. Vinduerne er udskiftet omkring 2007 og desuden har fået tilsluttet fjernvarme. En ejendom der fremstår fuldstændig ind­flyt­nings­klar.
Hovedhuset rummer hele 236 kvm., med en funktionel indretning: entré, pænt køkken med spiseplads, i forbindelse ligger spisestue og stor opholdsstue. Fra entreen ligeledes adgang til børneafdeling med to gode værelser, multirum og eget badeværelse. Denne afdeling benyttes i dag som kontor, og har tidligere været registreret som erhverv (kan ændres tilbage efter ønske). 1. salen indeholder; repos/bar, moderniseret badeværelse med både bruseniche og spabad og to store værelser hvoraf det ene er med egen overdækket svalegang, med skøn udsigt. Med til boligen hører et rigtig lækkert gårdhavemiljø, hvor de gode danske sommeraftener kan nydes i fred og ro med grillen tændt.
Boligen er beliggende i populære Lund, tæt på alle hverdagens fornødenheder. Ejendommen ligger tæt på indkøb, skole (til og med 9. klasse), børnehave, sportsplads og Bryrup­ba­ne­stien hvor der er gode muligheder for gå- løbe eller cykelture. Desuden med kun 5 minutter til motorvej E45 og 10 minutter til Horsens C.
En ejendom, der helt sikkert skal opleves 'live', så man får en fornemmelse for alle de spændende muligheder den indeholder.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
2.575.000,-
Pris pr. m² kr.
5.526,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
466 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1099 m²

Faciliteter

Badeværelse
Garage
Gårdhavemiljø
Spiseplads
Opholdsstue
Spabad
Svalegang
Port
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Fjernvarme
Lift

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere