SENEST SET
FAVORITTER

Silkeborgvej 238, 8700 Horsens

Meget velholdt blandet ejendom

2.575.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7026 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 87301614Type : Andre typer

Meget velholdt ejendom med både beboelse og erhverv i form af kontorlokaler og garage/lager

Boligen er beliggende i populære Lund, tæt på alle hverdagens fornødenheder. Ejendommen ligger tæt på indkøb, skole (til og med 9. klasse), børnehave, sportsplads og bryrupbanestien hvor der er gode muligheder for gå- løbe eller cykelture. Desuden med kun 5 minutter til motorvej E45 og 10 min. til Horsens C.
Sælger har løbende vedligeholdt ejendommen og selve boligen indeholder 164 m². Derudover kommer der 72 rigtig gode m² der er registreret som erhvervslokaler. De ligger i forbindelse med boligen og de bruges i dag som kontorlokaler. Det er dog også muligt at bruge lokalerne til mange andre ting og det er bl.a muligt at lave en rigtig god børneafdeling. Til bygningen hører desuden en rigtig god hal, hvor kun fantasien sætter grænser for hvad de mange gode m² kan bruges til. Bygningen bruges i dag til garage og værksted og der er stor elport, så der nemt kan komme store biler ind.
Denne ejendom er rigtig interessant for køberen, der ønsker masser af plads og eventuelt mulighed for erhverv samtidig med at alle dagligdagens nødvendige faciliteter ligger i gåafstand. Det er desuden værd at nævne, at der allerede er ført fjernvarme til huset, det er kun den endelige tilslutning der mangler.
Boligen indeholder; entre, pænt køkken med spiseplads, i forbindelse ligger spisestue og stor opholdsstue. I stueplan ligger der endvidere kontorafdeling med egen indgang og 3 rigtig gode lokaler der kan bruges til både kontor eller værelser og tilhørende badeværelse.
1. salen indeholder; repos/bar, moderniseret badeværelse med både bruseniche og spabad og 2 store værelser hvoraf det ene er med egen overdækket terrasse. Med til boligen hører et rigtig lækkert gårdhavemiljø, hvor de gode danske sommeraftener kan nydes i fred og ro med grillen tændt.
En ejendom, der helt sikkert skal opleves 'live', så man får en fornemmelse for alle de spændende muligheder den indeholder.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Pris i kr.
2.575.000,-
Pris pr. m² kr.
5.526,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
466 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1099 m²

Faciliteter

Badeværelse
Garage
Gårdhavemiljø
Spiseplads
Opholdsstue
Spabad
Terrasse
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Elport
Fjernvarme

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere