SENEST SET
FAVORITTER

Egebjergvej 101 + 103 , 8700 Horsens

Blandet ejendom – Unik mulighed.

2.695.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7026 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 87302016Type : Andre typer

 

Denne blandet ejendom er bestående af en fritliggende villa med et boligareal på 218 m² og 80 m² erhverv samt en erhvervsdel / værksted på 222 m² erhverv og med 200 m² kælder.
Fra Egebjergvej 103 har der i mange år været drevet værksted med salg og reparationer af små maskiner.
Erhvervsdelen indeholder værksted med et tilhørende salgskontor. I værkstedet er der smøregrav. Hallen er opvarmet og har en god frihøjde, samt 3 porte. Her er desuden kælder på 200 m² med 2 porte ud i jordniveau. Bag ejendommen er desuden garage på 64 m².
Boligen indeholder 218 kvm bolig samt 80 kvm erhverv. – indretning i stueplan: entre, stort køkken/alrum med spiseplads, badeværelse, stor stue med udgang til udestue, soveværelse samt værelse. Kælderen indeholder flere disponible rum, der dog skal istandsættes.
Til boligen findes integreret garage samt sydvendt have der er beliggende væk fra erhvervsdelen, og med hyggelig flisebelagt terrasse med kig ud over markerne.
Ejendommen er synligt beliggende i Egebjerg der er et attraktivt område med mange tilflyttere. Dette skyldes bl.a. den gode beliggenhed tæt ved E45, men stadig med kun 5 min kørsel til Horsens Centrum. Egebjerg rummer de fleste af de faciliteter man som familie har brug for, såsom skole, daginstitutioner, indkøb, hal med aktiv sportsklub, plejehjem mv.
Egebjergvej 81 er en naturskøn grund på 1,43 ha. der primært er udlagt i græs/træer og med en hyggelig hytte, der dog ikke er registreret på BBR, men som tidligere har været brugt i forbindelse med jagt.

Forslag til anvendelse

Skole

Økonomi

Pris i kr.
2.695.000,-
Pris pr. m² kr.
5.976,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
451 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
16893 m²

Faciliteter

Badeværelse
Garage
Spiseplads
Kælder
Sydvendt
Terrasse
Port
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere