SENEST SET
FAVORITTER

Tønballevej 1, 7130 Juelsminde

Fantastiske muligheder venter med Tønballegård

10.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7026 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90800001380Type : Andre typer

 

Syd for Snaptun, omgivet af løvskov ud til Hjarnø Sund, udfolder dette pragteksemplar af en ejendom sig. Nærmere bestemt er der tale om Tønballegård med en helt fantastisk historisk tilbage fra 1800-tallet. Mulighederne er mange med det tidligere naturcenter og den flotte tilhørende bolig, som er lige til at flytte ind i, når den nuværende lejer flytter ud.

Tønballegårds længer og hovedbygning er opført i henholdsvis 1870?erne og 1887 af Gustav Glud. Ejendommen har hørt under familien Gluds besiddelse til 1981, da staten overtog stedet. De fredede bygninger blev i 1996 omdannet til et naturcenter og har frem til en sommeren 2020 fungeret som undervisningssted og udflugtsmål for skoler fra Hedensted.

Anvendelsesmulighederne synes uendelige, når det kommer til hovedbygningen og de tre flotte længer, der prydes af velholdte kampestensfacader. Den ene er sågar indrettet med 12 soverum med tilhørende badeværelse. Eksempelvis kan der etableres kursuscenter, domicil, seniorbofællesskab eller et hjem til flere generationer. Kun fantasien sætter sin begrænsning.

På matriklen toner også en nydelig villa i halvandet plan frem. Her er der kælet for en gennemgående stil, der emmer af landlig charme med hvide loftsbjælker og bondehusvinduer til lysindfaldet. Husets hjerte, køkken-alrummet, præsenterer sig elegant, og tilstødende finder I en hyggelig pejsestue med udgang til en terrasse i haven. Resten af stueplan råder over to værelser, et pænt badeværelse og et gæstetoilet. Ovenpå imponerer de tre værelser med kipført loft og fritlagte bjælker.

Udeomgivelserne på en hektar jord er også i særklasse og lige til Hjarnø Sund, og gennem de lune måneder kan I nyde tilværelsen i den dejlige have. I bil tager det under ti minutter til Glud med indkøbsmuligheder, sportsfaciliteter og Glud Skole.

Dette var blot et udpluk, resten skal I selv opleve.

Ejendommen sælges for Freja Ejendomme, statens ejendomsselskab.

Forslag til anvendelse

Domicil

Økonomi

Pris i kr.
10.500.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
54.000,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
29,-
Årlige driftsudgifter kr.
1.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
1,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1869 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
16631 m²

Faciliteter

Badeværelse
Bjælker
Gæstetoilet
Terrasse
Køkken
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK