SENEST SET
FAVORITTER

Øster Bisholtvej 5, 7130 Juelsminde

Liebhaverejendom - skønt beliggende og med gode erhvervsbygn

7.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7628 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 18982Type : Andre typer

Indbegrebet af liebhaveri. 4,9 ha jord, egen skov, åløb gennem haven, 213 m² luksuriøst stuehus og rigtig gode erhversbygninger

Øster Bisholtvej 5 er indbegrebet af liebhaveri. Her får du 4,9 ha jord, egen skov, åløb gennem haven, 213 m² luksuriøst stuehus og rigtig gode udhusbygninger.

Ejendommen har en unik beliggenhed kun 1 km fra stranden. Desuden kan Horsens centrum nås på blot 10 minutter. Ejendommen er beliggende i landsbyen Glud, hvor man finder indkøb, børnepasning, skole, gode idrætsfaciliteter og et stærkt funderet foreningsliv.

Ejendommen byder dig velkommen via den smukke jernport videre igennem til gårdspladsebn belagt med pigsten og fliser i sirlige mønstre.

Stuehuset er smukt moderniseret og renoveret med kvalitet og æstetik for øje. Ejendommen er opført i hvidpudsede mure med betontagsten.

Ejendommen består af store, flotte og lyse rum, super skønt køkken, stort køkken/alrum og en hyggelig pejsestue. Herudover en udestue med et helt fantastisk lysindfald. Alt er gennemtænkt og veludført. Her er ikke en finger at sætte på noget.

Ejendommens udhusbygninger består af dobbelt garage og en gildesal og herudover erhvervsbygning på 890 m² indrettet med fodboldbane, konferencerum, tekøkken, badmintonbane, toiletfaciliteter og en hal/værksted. Helt unikke muligheder rent erhvervsmæssigt.

Haven er, ligesom ejendommen, helt unik. Ejendommen er omkranset af egen skov, og igennem haven løber en å, hvorover der er etableret et par fine broer. Der er tillige fine terrasser, orangeri og en fantastisk, stor køkkenhave.

Denne ejendom er helt unik. Stil, beliggenhed, erhvervsbygninger, have - ja, man kunne blive ved. Ejendommen egner sig både til erhvervsmæssige formål, men også til den store og aktive familie.

Opstilling fås ved henvendelse til Nybolig Horsens, tlf. 7628 2600 / mail 8701@nybolig.dk

Økonomi

Pris i kr.
7.995.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
52.638,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
41,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1299 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
49192 m²

Faciliteter

Garage
Tekøkken
Toiletfaciliteter
Køkken
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK