SENEST SET
FAVORITTER

Industrivej 19, 8881 Thorsø

Velholdt brugerejendom

1.495.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5858 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 75100528Type : Lager & Produktion

Velindrettet og velholdt brugerejendom

- Velholdt brugerejendom velegnet til mange formål
- Højloftet lagerhal på 162 m² med stor el-port samt repos
- 6 kontorer samt stort mødelokale opført i pavillon
- Kantine med fine køkkenfaciliteter
- Stor synlighed mod landevej/indkørsel til industrikvarter

Denne spændende ejendom beliggende i Thorsø udbydes nu til salg som brugerejendom med mulighed for omgående overtagelse. Ejendommen er på i alt 457 m² fordelt på højtloftet lagerlokale på 163 m² med høj elport samt velindrettet kontorafsnit med kantine, mødelokale, og mand-skabsfaciliteter.

Med synlig facade beklædt med hhv. stålplader og træ-klinkbeklædning ud mod trafikeret vej er ejendommen særdeles velbeliggende både for kunder, medarbejdere, og generel logistik. Når man træder ind i ejendommen gennem det præsentable glas-indgangsparti møder man receptionsområdet, som ligger centralt i bygningen tæt på alle funktioner. Området er med mulighed for fleksibel indretning, hvis der er behov for ekstra showroom eller større åbne kontorer.

Fra receptionsområdet er der adgang til toilet med badefaciliteter, arkiv-rum, kontor med direkte udgang til lager samt kantine med fine køkkenforhold. Selve kontor/administration-afdelingen, som er opført i 1996 byder på 4 store lyse kontorer med loft til kip, samt direkte adgang til mødelokale i pavillon, og udgang til sydvendt terrasse. Kontorerne fremstår som nymalede og særdeles indbydende.

Selve lagerhallen på ca. 162 m² har fin adgang igennem høj elport på ca. 4 x 5 m. og står i flot og funktionel stand med epoyxygulv og en loftshøjde på op til ca. 6 mtr. (ca. 4 mtr. ved væg). Der er pt. opsat skillevæg samt lavet repos med adgang fra trappe, men dette kan aftales fjernet inden over-tagelse, hvis ny ejers behov ikke passer med dette. Installationsmæssigt er der 220V/380V med 25A, samt udtag til IT på alle kontorer.

Udenomsarealerne er delvis belagt med støbt læsserampe, granitskærver ved p-pladser, og grønne arealer mod trafikeret vej, som er hovedfærdselsåre mellem Bjerringbro og Hammel.

I Thorsø´s sydvestlige del ligger udbygget og aktivt industrikvarter, hvor Industrivej 19 ligger ved indkørslen til Hovedvej A26 mellem Viborg – Aarhus. Med 21 km. til Silkeborg Motorvejen ligger Thorsø centralt og attraktivt placeret i Østjylland.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Pris i kr.
1.495.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
457 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1996 m²

Faciliteter

Arkiv
Toilet
Indgangsparti
Kantine
Køkkenfacilitet
Læsserampe
Mødelokale
P-plads
Sydvendt
Terrasse
Port
Lagerlokale
Lager
Kontor
+Mere

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Maj2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere