SENEST SET
FAVORITTER

Munkegyden 3, 8382 Hinnerup

Areal til mulig boligudvikling

6.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 80503701Type : Grunde

Attraktiv placering i “Trekantområdet“ mellem Hinnerup-Hammel-Hadsten

•Attraktiv placering i “Trekantområdet“ mellem Hinnerup-Hammel-Hadsten
•Hovedhus og stor grund ved Folby – med frit udsyn over markerne
•Oplagt placering til flere boligtyper, herunder seniorboliger og familieboliger
•Grundstørrelse og placering oplagt til lokalplanlægning
•Kort afstand til indkøb, skole, fritidstilbud, rekreative områder osv.
•7 min. kørsel til E-45 / 18 km. til Aarhus C

Munkegyden 3 består i dag af et præsentabelt enfamiliehus (villa) fra 1998 på 130 m² opført i ét plan. Ejendommen er opført i mursten med tegltag med mindre tilbygning på 40 m² (garage). Til boligen, hvilket er fuldt men tidsbegrænset udlejet med ophør pr. 1. januar 2024, hører flot parklignende have. Den årlige husleje udgør kr. 120.000 + forbrug.

Området er i dag omfattet af kommuneplanen for Favrskov Kommune (7.BO.1 Foldby by), og grunden er som udgangspunkt beliggende i landzone.
Det er oplægget for salgsprocessen, at køber varetager arbejdet med at lave lokalplan på matriklen og afholder alle omkostninger hertil, men at der som angivet allerede findes en bolig med løbende indtægt.
Der forventes fra sælgers side, at man ønsker at indgå et samarbejde med en udvikler/Køber, som har god dialog med og forståelse for samarbejdet med kommunerne og et produkt som vil passe ind i kommunens ønsker og krav til udviklingen i det specifikke område.
Minimumsprisen udgør kr. 6.500.000, herunder kr. 3.000.000 for den eksisterende bygning inkl. den til bygningen hørende grund/have og kr. 3.500.000 for det tilhørende grundstykke/projekt.

Ejendommen der, jf. BBR har status som nedlagt landbrug, er beliggende på en 13.193 m² stor grund, der foruden de ca. 2-3.000 m², der fungerer som boligens have, udgør marker med en sydvendt placering, herunder ud til yderligere marker omkring Norring Møllebæk – med opførelsen af en række velplacerede og velindrettede boliger på grunden, vil der kunne skabes et fantastisk vue over området.

Området vil gøre sig fantastisk til kompaktparceller, rækkehuse eller senior-venlige boliger – mulighederne synes mange herunder, og efter en god dialog med Favrskov Kommune, må forventes velvilje såfremt det rette projekt fremkommer til deres godkendelse.
Til ejendommen hører yderligere 14.650 m² landbrugsjord placeret på 5 matrikelnumre i nabolaget. Der forventes ingen projektmuligheder her, med jordlodderne vil evt. kunne sælges til de omkringliggende jordejere eller afvente yderligere udvikling for området.
Kontakt mægler for at høre nærmere omkring budvilkår på ejendommen.

Økonomi

Pris i kr.
6.500.000,-
Pris pr. m² kr.
493,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
13193 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
13193 m²

Faciliteter

Garage
Sydvendt
Tegltag

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere