SENEST SET
FAVORITTER

Viborgvej 792A, 8471 Sabro

Lagerejendom med god facadeværdi

4.800.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 81300152Type : Lager & Produktion

Lagerejendom med god facadeværdi mod Viborgvej

•Veleksponeret beliggenhed langs Viborgvej
•Kort afstand til Motorvej E45
•Samlet etageareal på 4.760 m²
•Kontantsalgspris kr. 4.800.000

Ejendommen
Ejendommens samlede etageareal er på 4.760 m², som fordeler sig på 3 bygninger. Ejendommen blev i sin tid opført til Bjørnkær Savværk, men bliver i dag benyttet til autoophug, og er derfor forsynet på miljøbehandlingsanlæg samt dertilhørende autoværkstedsinstallationer. Ejendommen er ydermere indhegnet og forsynet med stor skydeport foran indkørslen til ejendommen.
Bygning 1 er på 2.629 m² og kvadratmeterne fordeler sig lager og kontor med dertilhørende mødelokaler, frokoststue, the-køkken m.m. Lageret er opført i flere etaper henover en lang årrække, hvorfor de ligeledes fremstår i forskellig stand. De er dog isoleret, og en del af lageret er ligeledes opvarmet og forsynet med el-ledhejseporte. Den seneste opførte lagerhal er fra 2012 og måler ca. 6-7 meter til kip. Bygning 2 består af 1.631 m² lager, samt et mindre velfærdsområde. Bygning er godkendt til miljøbehandling af biler. Bygning 3 er autoværksted.

Beliggenhed
Grunden er særdeles velbeliggende med kort afstand til både byens ringveje samt motorvejsnettet, der sikrer let adgang for en kommende virksomheds ansatte, kunder, leverandører m.m. Grunden ligger med god synlighed direkte ud til Viborgvej, som dagligt bliver forbi passeret af mange biler, hvorfor der ligeledes er gode profileringsmuligheder for sin virksomhed med denne placering. Området er ligeledes forsynet med gode offentlige transport muligheder med busstopsted foran ejendommen.

Forslag til anvendelse

Lager
Lagerejendom

Økonomi

Pris i kr.
4.800.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
4760 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
11979 m²

Faciliteter

Skydeport
Køkken
Lager
Kontor
+Mere

Teknik

Ledhejseport

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Maj2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere