SENEST SET
FAVORITTER

Carl Blochs Gade 37, 8000 Aarhus C

Unik domicilejendom i Aarhus C.

22.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8620 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 2009186Type : Kontor

 

I 1939 blev der etableret et æggepakkeri på Carl Blochs Gade 37 i Aarhus. Først med Fyens Ægexport og siden med Robinson Andersens Æg Engros. Funktionen som æggepakkeri fortsatte helt frem til 1973. I denne periode var godsbanearealerne og området omkring Cereshaven og Aarhus Å et udpræget erhvervsområde med mange forskellige typer af industri, handels- og håndværksvirksomheder.

I nyere tid er hele området blevet omdannet til et markant boligområde med inddragelse af de rekreative arealer i Cereshaven og de industrielle områder ved Godsbanen. Fra ejendommen på Carl Blochs Gade skal du blot krydse vejen, så befinder du dig i Cereshaven, hvor der er direkte adgang langs åen ud til Brabrandstien. En fantastisk naturoplevelse som starter lige uden for døren, på trods af at du befinder dig i det absolutte centrum af byen. Aarhus nye arkitektskole er endvidere under opførelse et stenkast fra ejendommen.

Ejendommen overtages tom for lejere og kan således indrettes efter eget ønske.

Ejendommen er opført i gule teglsten og med fladt tag. Ejendommens ydre er bevaringsværdigt. Ejendommen består af en kælderetage på 397 m2, med fin loftshøjde og flere gode disponible rum. Kælderen har tidligere været anvendt til galleri og lydstudio. Kælderen er oplagt til brug for kantine, arkiv og mødefaciliteter. Stueplan består af et flot adgangsparti med en imponerende trappe op til 1. sal. Fra adgangsområdet er der adgang til et stort åbent område der står i rå stil med mulighed for storrumskontor eller opdeling i mindre enheder. Trappekernen i midten af bygningen hænger sammen med toiletterne som findes på hver etage. På 1. sal er der pt. indrettet en flot kontoretage i moderne stil. 1. salen er indrettet primært med lette vægge, og kan således indrettes efter egne ønsker. stueplan og 1. sal udgør i alt ca. 776 m2. Parkeringspladser kan lejes på de nærliggende godsbanearealer.

Denne ejendom byder på en helt unik mulighed for at få en stand alone domicilejendom i det centrale Aarhus.

Forslag til anvendelse

Domicilejendom

Økonomi

Pris i kr.
22.500.000,-
Pris pr. m² kr.
19.182,-
Årlige driftsudgifter kr.
130.630,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
111,-

Lokalet

Etage areal
1173 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
682 m²

Faciliteter

Arkiv
Kantine
Mødefaciliteter
Parkeringsplads
Storrumskontor
Teglsten

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Kontor / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere