SENEST SET
FAVORITTER

Dusager 14, 8200 Aarhus N

Markant domicilejendom på bedste beliggenhed

35.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Jan Kirkebæk
Telefon +45 2040 XX XX Se nummer
E-mail xx@thorkildkristensen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 150000095Type : Kontor

Ejendommen er beliggende i det mest prominente erhvervsområde i Aarhus udenfor centrum - Skejby - kendt som vidensområdet

Ejendommen er beliggende i det mest prominente erhvervsområde i Aarhus udenfor centrum - Skejby - der er kendt som ét af vidensområderne i Aarhus. Naboer i nærområdet er en lang række velrenommerede danske og internationale virksomheder, herunder Vestas, Sweco, NRGI, EnergiDanmark, Beierholm, EG, Atea, G4S, uddannelsesinstitutionen VIA og ikke mindst Universitetshospitalet, hvor der idag arbejder ca. 9.000 mennesker. Ejendommen har senest været udlejet ti BIIR og Vestas Offshore Wind A/S (fremlejer), men overtages nu ledig for køber pr. 01.04.2021.
Ejendommen er opført i 2009 og fremstår meget velvedligeholdt - ejendommens areal udgør i alt 1.392 m², fordelt på stue, 1. og 2. sal. Til ejendommen hører 24 parkeringspladser, der er opmærket på terræn foran ejendommen - desuden vil der være mulighed for at leje yderligere i nærområdet hvis det måtte ønskes.

Ejendommen er aktuelt indrettet med flotte funktionelle kontorer/åbent kontormiljø, mindre aula til samlinger/undervisning samt flere flotte mødelokaler. Desuden bør bemærkes, at nuværende ejer senest har investeret/etableret en stor kantine samt opdateret ejendommen med nye klinker i nævnte kantine samt dele af adgangsarealerne. Ejendommen fremstår med nedhængt akustikloft med indbygget grundbelysning, ventilation og køl, dog ikke køl i stueplan. Gulvene i kontorafsnittet er pålagt stavparket. Der er flere kontorer/mødelokaler med glasvægge, der giver kontorafsnittene et moderne udtryk. Desuden bør nævnes alarm, elevator, rullegitre og ikke mindst installerede adgangsnøgle via fingeraftryk - alt i alt en kontorejendom der kan håndtere krav om høj sikkerhed og imødekommer krav om funktionalitet samt eksponering (bannermulighed til Randersvej).

Forslag til anvendelse

Domicilejendom
Kontor
Undervisning

Økonomi

Pris i kr.
35.000.000,-
Pris pr. m² kr.
25.144,-
Årlige driftsudgifter kr.
246.117,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
177,-

Lokalet

Etage areal
1392 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2790 m²

Faciliteter

Kantine
Parkeringsplads
Kontor

Teknik

Alarm
Elevator
Køl
Ventilation

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Kontor / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere