SENEST SET
FAVORITTER

Skanderborgvej 222, 8260 Viby J

TIL SALG / LEJE

425.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@minbolighandel.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: KJ023Type : Detailhandel/butik

Synlig beliggenhed, Gode P-forhold

Med facade ud til en af byens indfaldsveje, tæt på Viby Torv og nabo til Viby Stadion og Viby Hallen udbydes 131 kvadratmeter erhvervslokaler med mange anvendelsesmuligheder.

Fra lokalerne har der tidligere været drevet smørrebrødsforretning, så indretningen vil være særdeles velegnet til enhver form for take-away, men frisørsalon, webbutik med showroom eller noget helt fjerde er absolut også en mulighed.

Fra Skanderborgvej kommer man ind i et lyst butikslokale med håndvask. Bag butikslokalet er der et stort køkken og et kølerum. Mod gaden er der to gode lokaler, hvortil der er adgang fra butikslokalet. Mod gården er der yderligere 2 lokaler, en lille fordelingsgang samt et badeværelse. Der er således rigtig god plads til kontor og/eller lagerfaciliteter. Fra ejendommens bagside er der adgang til erhvervslokalerne via en opgang.

Der er gode parkeringsmuligheder på P-pladsen ved indgangen til Viby Stadion. Til venstre for butiksdøren er der et lille, grønt areal, hvor det er muligt at opstille et bord/bænke-sæt, men indendørs servering er ikke umiddelbart muligt.

Området er karakteriseret ved et varieret udbud af butikker, serviceydelser samt mange kontorarbejdspladser. Beliggenheden ud til Skanderborgvej gør forretningslokalerne meget synlige for forbipasserende, som blandt andet tæller studerende til uddannelsesinstitutioner og medarbejdere til kontorkomplekser lidt længere ude af Skanderborgvej samt de mange brugere af idrætsfaciliteterne.

Erhvervslokalerne indgår i en god andelsforening med 24 andele og en sund økonomi. Ejendommen er opført i 1956, men løbende vedligeholdt med udskiftning af vandrør, faldstammer samt renovering af facade. Til foreningen hører en stor, rolig og solrig gårdhave.

Forslag til anvendelse

Take away
Butik
Showroom
Butikker
Frisørsalon

Økonomi

Pris i kr.
425.000,-
Pris pr. m² kr.
3.244,-
Årlige driftsudgifter kr.
78.264,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
597,-

Lokalet

Etage areal
131 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Badeværelse
Gårdhave
Lagerfacilitet
Parkeringsmulighed
Køkken
Kontor

Teknik

Kølerum

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Aug2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere