SENEST SET
FAVORITTER

Viby Torv 8, 8260 Viby J

Synlig butiksejerlejlighed på Viby Torv

1.245.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200172840Type : Detailhandel/butik

Central beliggenhed på Viby Torv

Butikken er beliggende på Viby Torv 8 ? en i Viby yderst central beliggenhed med kort afstand til gode indkøbsmuligheder, offentlige transportmuligheder samt lige overfor butikken et stort offentligt parkeringsområde. Beliggenheden vil egne sig perfekt til samme branche som nuværende ejer, altså blomsterforretning eller lignende virksomhed, hvor den centrale beliggenhed er vigtig.

Butikken, der er en erhvervsejerlejlighed, er opført i en solid rødstensejendom fra år 1935 og entréres direkte fra Viby Torv via 3 trin. Facaden er meget lang i forhold til butikkens størrelse, hvilket giver en god profilering og synlighed.

Butikken fremstår lys og åben og med vinduer fra både facade som fra gården ? dette sikrer et godt og gennemgående lys i butikken. Butikkens areal er ca. 88 m², hvortil der findes depotrum på ca. 20 m². Der er endvidere adgang til et hyggeligt kontor samt et toilet. Butikken har et praktisk rødt stengulv og hvidmalede lofter.

Det bemærkes, at ejerforeningen påtænker at skifte ejendommens tag i den nærmeste fremtid, hvorfor der i den fastsatte salgspris allerede på forhånd er fratrukket ca. kr. 60.000,-, som denne ejerlejligheds andel af det nye tag ca. vil udgøre.

Erhvervsejerlejligheden kan bruges til mange forskellige formål, og for nærmere spørgsmål herom eller ønske om fremvisning kontakt venligst danbolig Erhverv Aarhus ? Lars Kjær ? på tlf. 2212 1522 eller for yderligere materiale på ~

Forslag til anvendelse

Blomsterforretning

Økonomi

Pris i kr.
1.245.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
18.748,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
174,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
108 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Depotrum
Toilet
Parkeringsområde
Kontor
+Mere

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Aug2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK