SENEST SET
FAVORITTER

Østergårdsvej 202B, 8340 Malling

Naturskønt boligprojekt, med god plads, lys og luft

6.495.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8620 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 2105168Type : Andre typer

 

Området
Naturskønne Ask er beliggende ca. 18 km sydvest for Aarhus Centrum - lokaliseret i et attraktivt grønt område beliggende mellem Solbjerg mod vest og Malling mod øst.

Området er kendetegnet ved at være omgivet af naturskønne omgivelser - men stadig tæt på byen og med let adgang til den nye letbane. Dette gør at området er ideelt at slå sig ned i, hvis man gerne vil bo i naturskønne omgivelser - men stadig relativt tæt på den pulserende storby. Ask er et dejligt sted for børnefamilier og er karakteriseret ved at være beliggende i trygge og landskabelige omgivelser med udsigt over marker og skov. Her kan børnene lege trygt og godt i grønne omgivelser med naturen som baggrundstæppe. Er man til kulturoplevelser, shopping og byliv, er der kun 18 kilometer til Aarhus midtby. Letbanen svinger tæt forbi grunden med stop i Malling - Stoppestedet er lokaliseret 5 minutters køretur fra grunden. Letbanen giver hurtig adgang til bla. Aarhus midtby samt store dele af byens opland. Placeringen af projektet tæt på letbanen flugter fint med kommunens planer om fortætning langs stationsområder og letbanen generelt. Beliggenheden er tæt på Solbjerg og Malling, der er et attraktivt, familievenligt område, gør at der er er korte afstand til gode indkøbsmuligheder, et alsidigt foreningsliv, gode idrætsanlæg, skoler, daginstitutioner, vuggestuer, bibliotek osv. Endvidere er der kun 5 minutters køretur til offentlig transport - der er både busstop og letbanestop i Malling.

Landsbyens potentiale
Ask By består af et tætbebygget gadeforløb langs Østergårdsvej, der indeholder både gårdbebyggelse og enfamilieshuse foruden Ask Højskole. Den primære bygningsstand i landsbyen er gennemgående præget af ældre historicisme og er opført i røde teglsten, hvilket også gør sig gældende for den tidligere højskoles bygninger. Grunden er afgrænset af Østergårdsvej mod både syd og vest, og af vidtstrakte markområder mod øst og nord. Matriklen betjenes med indkørsel fra Øster-gårdsvej. Transformationen af området - fra højskole til boliger, tager udgangspunkt i at skabe en samlet helhed for området og byen. Bygningsarkitekturen og materialebruget er essientielt for landsbyfortællingen.

Grundens eksisterende bebyggelse - den gamle Ask Højskole kan omdannes fra undervisning formål til boligformål. De to historiske og meget smukke bygninger (bygning C- og D) tænkes renoveret nænsomt og føres tilbage til det oprindelige udtryk. Bygning E, som blev opført i 1990érne kan renoveres til et mere nutidigt udtryk. Dette 'kosmetiske løft' vil være medvirkende til at styrke landsbyens overordnede udtryk og den samlede oplevelsesværdi af bebyggelsesforløbet langs Østergårdsvej. Den øvrige bebyggelse - rækkehusene i henholdsvis 1,5- og 2 plan, er placeres på den nordlige del af området i tre nord-sydgående "stænger". De enkelte rækkehuses leverum er orienteret mod øst og vest.

Der er mulighed etablering af flere attraktive, fælles friarealer, mellem husene i form af legepladser til børnene, sociale rum til at dyrke fællesskabet samt grønne mellemrum til fælles nyttehaver og højbede. Hovedattraktionen er det store fælles opholdsareal kaldet "landsbytorvet", som ligger i hjertet af det nye boligområde. "Landsbytorvet" er lokaliseret ud for fælleshuset, og er områdets samlingssted til ophold og sociale arrangementer for beboerne og lokalbefolkningen i nærområdet. På "Landsbytorvet" er gadekæret lokaliseret - et lille vandbassin hvor de mindste kan boltre sig mens de voksne hygger om maden. Her er fællesspisning, beboermøder og fælles Sankt Hans Aften - mulighederne er mange.

Boligerne
Der foreligger et færdigt projekt for området som køber kan overetage med følgende muligheder. Rækkehusene, som er arkitekttegnede, opføres i en elegant byggestil, hvor både materialer, udformning/arkitektur og ikke mindst beliggenhed går op i en højere enhed. Boligtyperne er optimal indrettet, således at enhver kvadratmeter er udnyttet. 2 salen byder på udsigt over den storslåede natur, som serveres direkte ind ad de store vinduespartier. 4 rummelige værelser - alle værelser er forsynet med store kviste og masse af vinduesareal. Boligerne gør sig særligt bemærket ved en utrolig funktionel og regulær indretning, der appellerer til et moderne familiemønster. Her er ingen spildarealer og alle boligens kvadratmeter er udnyttet til det yderste. Boligerne i bygning D er flotte og eksklusive, og har alle direkte kontakt med udearealer i form af enten altan eller terrasse. Indvendigt bruges materialer af høj kvalitet. Interiøret er holdt i nordiske farvetoner, så boligerne fremstår lyse og luftige. Mødet mellem bygningens oprindelige og historiske arkitektur og de nyindrettede lejligheder skaber gennem materialevalget nogle spændende og overraskende rumligheder og materialesammensætninger. 4 lækre og gennemlyste 2-værelses lejligheder - 2 på hver etage, er det perfekte valg for den enlige forældre som ønsker at være tæt på børnebørnene, som sammen med deres forældre er bosat i et af rækkehusene. I bygning E er 3 meget eksklusive lejligheder lokaliseret. I disse boliger er der højt til loftet og god plads. Boligerne har hver især fået et individuel præg med overraskende rummeligheder og spændende materialer. Fra 1. salen er der en fantastisk udsigt mod syd over mark og eng. Disse boliger er især adresseret til børnefamilien eller 50+ segmentet som ønsker at bo tæt på familien.

Den flotte, gamle og historiske idrætssal - også kaldet bygning C indrettes som fælleshus med med både køkken- og toiletfaciliteter. Bygningens arkitektur giver stedet en historisk tyngde med materialer af høj kvalitet. I fælleshuset vil der være mulighed for at samles til fællesarrangementer, fællesspisning, festdage etc. I sommerperioden vil der være mulighed for at opholde sig udenfor på det tilstødende "landsbytorvet" og nyde vejret sammen med naboer og venner

På ejendommen kan i alt opføres / etableres ca. 2.922 kvm bolig heraf dog 180 kvm fælleshus.

AREALER (BRUTTO):
RÆKKEHUSE / CA. 120 -125 M² CA. 2.017 M²
BOLIGER BYGN. D CA. 345 M²
BOLIGER BYGN. E CA. 380 M²
FÆLLESHUS BYGN. C CA. 180 M²
I ALT: CA. 2.922 M²

ANTAL BOLIGER: RÆKKEHUSE / 5-VÆRELSER - CA. 120 - 125 M² 16 STK.
BOLIGER BYGNING C / 2-VÆRELSER - CA. 60 - 70 M² 4 STK.
BOLIGER BYGNING E / 4-VÆRELSER - CA. 120 - 130 M². 3 STK.

BOLIGER I ALT: 23 STK. BOLIGER

ANTAL P-PLADSER:
1 P-PLADS PR. LEJLIGHED: 7 P-PLADSER
1,5 P-PLADS PR. RÆKKEHUS: 24 P-PLADSER
P-PLADSER I ALT: 31 P-PLDASER

Forslag til anvendelse

Undervisning

Økonomi

Pris i kr.
6.495.000,-
Pris pr. m² kr.
9.665,-
Årlige driftsudgifter kr.
132.823,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
198,-

Lokalet

Etage areal
672 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
6343 m²

Faciliteter

Altan
Kviste
Opholdsareal
P-plads
Teglsten
Terrasse
Toiletfaciliteter
Udearealer
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere