SENEST SET
FAVORITTER

Helga Pedersens Gade 950, 8000 Aarhus C

Erhverv / fritidsbolig i spektakulære Lighthouse!

3.200.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 2093 XX XX Se nummer
E-mail xx@domis.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: AktivitetshusType : Andre typer

Drømmer du om at drive virksomhed i vandkanten - og med én unik mulighed for anvende lejligheden til midlertidige overnatninger?

LIGHTHOUSE - PROMOMADEHUSET:
Mærk den friske luft fra Aarhus Bugten, mens du nyder synet af Riis Skov, der strækker sig langs kystlinjen mod Djursland. I denne bolig i Promenadehuset i Lighthouse får du udsigt til både Aarhus Bugten og Riis Skov, mens byens pulserende liv summer i baggrunden.

ERHVERV:
Aktivitetshusene i Lighthouse er helt unikke og rummer utallige muligheder for dig/jer som søger maximal fleksibilitet. Aktivitetshusene kan både anvendes til erhvervsmæssige formål som butik, kontor, showroom, galleri, værksted eller lign. samtidig med at der er mulighed for at anvende lejligheden til midlertidige overnatninger! (må ikke anvendes til helårsbolig)

INDRETNING:
Lejligheden er i to plan og giver masser af muligheder for at sætte sit eget præg. I stueplan er der badeværelse og forberedt til købers levering af køkken. Stueplan er oplagt til kontor, showroom eller butik - kun fantasien sætter grænser.

Via intern trappe til 1.sal har man lejlighedens hjerterum - et stort opholdsrum, hvor udsigten kan nydes fuldstændigt ugeneret.

Lejligheden får endvidere tildelt et unikt udeareal som køber får eksklusiv brugsret til - her kan man nyde den fantastiske udsigt og/eller benytte sig at den unikke mulighed for at etablere en mindre terrasse eller et udendørs salgsareal.

FRITIDSBOLIG:
Ønsker I ikke at anvende lejligheden til erhvervsmæssige formål, kan Aktivitetshusene benyttes som ren fritidsbolig.

Ring / skriv for nærmere information herom.

MOMS:
Ovenstående salgspris er ekskl. moms.
Køber anbefales at søge rådgivning ved advokat / revisor ift. købet og købers muligheder for at søge momsrefusion på salgsprisen.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
3.200.000,-
Pris pr. m² kr.
28.571,-
Årlige driftsudgifter kr.
17.200,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
154,-

Lokalet

Etage areal
112 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Badeværelse
Opholdsrum
Terrasse
Køkken
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere