SENEST SET
FAVORITTER

Høgevej 8A, 3400 Hillerød

Kontorlokaler i Hillerøds erhvervsområde

11.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-8500Type : Lager & Produktion

Flotte, lyse kontorlokaler med ideel placering i Hillerøds erhvervsområde

På adressen venter lyse og lækre kontorlokaler, som står fuldstændig klar til at danne ideelle rammer om jeres virksomhed. Her er der gode muligheder for opbevaring eller produktion i de store lagerrum, mens adressen placerer jer ideelt i Hillerøds erhvervsområde nær motorvejstilkørsel og busforbindelser. Helt klart et besøg værd!

Den store, flotte brugerejendom er opført i 2005, hvilket sikrer jer stilrene og kvalitetsbevidste materialer. Bygningens store glasfacader giver jer ydermere et lyst arbejdsmiljø, hvor medarbejderne kan nyde en fin udsigt ud over området. Omkring bygningen kan I glæde jer over befæstede udearealer, og her er der desuden gode parkeringsforhold til biler og cykler.
Bygningen er fordelt i tre etager, der giver jer en ideel kombination af lager og kontorlandskaber. Her er der i stueplan et stort værksted, der egner sig godt til lagerrum eller produktion. Her er der også et køkken med kantine, mens etagen også rummer mindre kontorer og værksteder samt et bad og to toiletter. Med bygningens store porte, er der her gode muligheder for varelevering.
På første sal venter et stort, åbent kontorlandskab, som kan rumme en masse borde og stole. På etagen er også et køkken, et selvstændigt kontor, depotrum, kopirum og to toiletter.
På anden sal får I glæde af et stort mødelokale, og heroppe har I direkte udgang til et stort, vestvendt terrassemiljø, hvor frokostpausen kan nydes i de varme måneder.

Her er I ideelt placeret i et præsentabelt erhvervsområde, hvilket giver jer gode tilkørselsmuligheder til motorvejen og nær afstand til busforbindelser. I det hyggelige erhvervsområde i Hillerød er I omgivet af andre erhvervsdrivende, mens I også her er nær indkøbsmuligheder. Busforbindelser venter blot 220 m. væk, mens I er et stenkast fra motorvejstilkørsel.

Forslag til anvendelse

Værksted
Lager
Produktion

Økonomi

Pris i kr.
11.000.000,-
Pris pr. m² kr.
12.514,-
Årlige driftsudgifter kr.
82.531,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
94,-

Lokalet

Etage areal
879 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2801 m²

Faciliteter

Bad
Depotrum
Kantine
Kontorlandskab
Lagerrum
Mødelokale
Parkeringsforhold
Toiletter
Udearealer
Port
Køkken
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

NORDSJÆLLAND / Lager & Produktion / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere