SENEST SET
FAVORITTER

Plantevej 1, 3400 Hillerød

60.000 kvm stor grund

14.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-9098Type : Andre typer

60.000 kvm stor grund med mange udviklingsmuligheder

Omtrent syv kilometer nordvest for Hillerød udbydes nu en spændende matrikel - nej, faktisk to spændende matrikler. Du kan nemlig se frem til at få råderetten over 60.000 kvadratmeter jord fordelt over to adresser. Der er utrolig mange udviklingsmuligheder med et så stort udeareal og til trods for, at noget af ejendommen skal udvikles, er det umuligt at overse al det potentiale, der venter jer på Plantevej.

Som grunden står nu, kan du se frem til en kæmpemæssig flisebelagt indkørsel med plads til en masse parkerede biler. I forbindelse med indkørslen ligger tre garager, der pt er udlejet, og det samme gør sig gældende for alle boligerne. Dette vidner ligeledes om, at der er en god fortjeneste udlejningsmæssigt.

Hvis du har mod på det, er det oplagt at benytte grundens fulde potentiale ved eksempelvis at bygge lagerbygninger, udvide garagerne eller opføre et boligkompleks med plads til flere lejere under samme tag. Det er tillige værd at nævne, at der er jordvarmeanlæg på boligdelen, hvorfor der også har været fokus på gode løsninger.

Placeringen sikrer god infrastruktur med nem adgang til motorvejen, hvilket gør det bekvemt at komme til og fra adressen. Inden I kommer fra Plantevej til Hillerød, kommer I forbi Ullerød med højskole, daginstitutioner og fritidsaktiviteter. Hillerød er kendt for sit smukke, charmerende byliv, der kombinerer fortryllende natur med den levende atmosfære i byen.

Forslag til anvendelse

Grund

Økonomi

Pris i kr.
14.995.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
738.501,-
Pris pr. m² kr.
9.846,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
485,-
Årlige driftsudgifter kr.
79.539,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
52,-

Lokalet

Etage areal
1523 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
60153 m²

Teknik

Jordvarmeanlæg

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere