SENEST SET
FAVORITTER

Falkevej 13, 3400 Hillerød

Kombineret bolig og erhverv i Hillerød

7.250.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7022 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 9450000102Type : Andre typer

Virkelig gennemført istandsat

Ejendommen er ideel til at drive erhverv, så som kontor-, service-, lager- eller webvirksomhed eller mindre værksted.
 
Ejendommen er opført i 1969, men blev siden af tidligere ejer, revet ned til fundamentet i 2002, for derefter at blive genopført i røde mursten og tegltag, som den fremstår i dag.
 
Beboelse på 326 m²:
Stueetage: Entré med adgang til badeværelset og videre til 3 store værelser, yderligere et badeværelse og en meget stor stue i åben forbindelse med køkkenet samt spiseafdeling. Fra stue og køkken udgang til flere terrasser samt meget ugeneret have. Ejer har fået lagt de smukkeste, store klinker 75 x 150 cm i det meste af stueetagen.
1. sal: Meget stor, lys stue med Veluxvinduer, stort soveværelse med direkte udgang til altan under tag, toilet, depotrum med dør til åben repos i værkstedet.
Gulvvarme på begge etager, centralstøvsuger.
Resterende boligareal på 41 m² udgør sin egen lille enhed. Egen indgang med trappe til 1. sal indrettet med et stort værelse med tekøkken og badeværelse.
 
Værksted og dobbeltgarage, i alt 121 m²:
Fra boligens stueplan er der direkte adgang til indbygget, isoleret værksteds- og dobbeltgarage. Værkstedet er dag indrettet i "diner-stil" med indbygget lift og udsugningsanlæg, som nuværende ejere dog ikke har benyttet i sin ejertid. Værkstedet er på BBR anført som værende udhus. 
Opvarmning ved varmepumper.
 
Erhvervsareal på 300 m²:
Er placeret i underetagen (kælder) med separat indgang på siden af ejendom samt fra nedkørsel med port. Erhvervsarealet har gennemgået fuldkommen forvandling af nuværende ejer. Herunder kan nævnes ét stort fælleskontor med i dag 4 kontorpladser, stort konferencebord, køkkenafsnit med spiseplads og adgang til 2 toiletter samt bad.
Stort lageropbevaringsrum i direkte forbindelse med porten, depot- og teknikrum. Derudover 2 indvendige porte, der kan opdele erhvervsarealer i flere enheder, hvis det ønskes.
Opvarmning ved radiatorer og varmepumper. 
 
Velholdt have med flere terrasser og i øvrigt en mindre atelierbygning (udhus ifølge BBR) med glas-foldedøre mod haven. 
 
Gode parkeringsforhold på flisebelagt område foran bygningen med plads til 6-7 biler. El-ladestander er monteret på ydermur. 
 
Det er svært at beskrive ejendommens utrolig mange, lækre detaljer - det skal opleves!!
 
Falkevej er en del af det ældre erhvervsområde, Ullerød, beliggende i den vestlige del af Hillerød. Ifølge lokalplansbestemmelserne skal boligens beboere have tilknytning til den virksomhed, der drives fra adressen. 
Nord for erhvervsområdet  ligger det etablerede boligområde "Pip-kvarteret" og gennem de seneste 15 år er området Ullerød udvidet til flere beboelser på de tidligere landbrugsjorder med respekt for bevarelse af naturen ved anlæggelse af flere grønne og rekreative landskaber til glæde og gavn for de omkringboende. 
 
Kontakt gerne erhvervsmægler og diplomvaluar MDE, Annette Munkholm på annette.munkholm@danbolig.dk eller 2043 1148 for yderligere oplysninger om ejendommen.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
7.250.000,-
Pris pr. m² kr.
11.581,-
Årlige driftsudgifter kr.
64.892,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
104,-

Lokalet

Etage areal
626 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1200 m²

Faciliteter

Altan
Depot
Bad
Toilet
Spiseplads
Kælder
Køkkenafsnit
Parkeringsforhold
Tegltag
Port
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Gulvvarme
Lift
Radiatorer
Teknikrum
Udsugningsanlæg

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere