SENEST SET
FAVORITTER

Fiolgade 15, 3000 Helsingør

Offentligt udbud for Helsingør kommune

8.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Rasmus Engel
Telefon +45 5361 XX XX Se nummer
E-mail xx@gottliebpartners.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 240613230Type : Andre typer

Opførelse af ustøttede private ungdomsboliger

Ejendom sælges i offentligt udbud i henhold til ”Bekendtgørelse om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme” BEK nr. 396 af 03/03/2021.

Den eksisterende ejendom er opført i 1938 og ombygget i 1996. Frem til 1976 husede ejendommen Øresundshospitalet, der flyttede til ny lokation i 1976. Ejendommen er opført i 2 etager samt kælder og har et bebygget areal på 210 m². Ejendommen er opført i røde mursten og har valmet tag af tegl. Opvarmningskilde er fjernvarme. Bygningen fremstår relativt intakt. Bygningen har en bevaringsværdi på 4. Som udgangspunkt er en fremtidig bevaring og genanvendelse af bygningen ønskelig set ud fra hensynet til områdets historiske bystruktur. Ejendommen er beliggende på en grund med et areal på 1.559 m². Der er ikke krav til, at benytte den eksisterende ejendom.

beliggende meget centralt i Helsingør by og alligevel tilbagetrukket på roligt, grønt areal.

Helsingør by er en gammel købstad med en historisk bykerne. De snævre stræder, små købmandsgårde og skæve bindingsværkshuse skaber en helt unik atmosfære. Helsingør Kommune værner om deres kulturarv og historie og har derfor vedtaget en kulturpolitik, som er tilgængelig på kommunens hjemmeside.

Helsingør er samtidig en pulserende by med et rigt butiks-, restaurant- og caféliv samt gode skoler, uddannelsesinstitutioner, sportsfaciliteter og en super infrastruktur til både København, Hillerød, ferielandet på den Nordsjællandske kyst og Sverige.

Endelig har Helsingør også majestætiske Kronborg Slot. Et af de smukkeste renæssanceslotte i Nordeuropa – en af UNESCO´s verdensarve.

DOWNLOAD vores prospekt for yderligere oplysninger om udbudsbetingeler m.m.


Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Pris i kr.
8.500.000,-
Pris pr. m² kr.
20.238,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
420 m²
Sekundært areal
210 m²
Grund areal
1559 m²

Faciliteter

Kælder

Teknik

Fjernvarme

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere