SENEST SET
FAVORITTER

Rosenkildevej 6, 3000 Helsingør

273 m² gennemrenoveret patriciervilla

8.300.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4826 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 342345716Type : Andre typer

Ejendommen er opdelt i flere lejligheder

Højtbeliggende patriciervilla bygget i 1905 beliggende i hjertet af Helsingør, hvor I indenfor 2 minutters gå gang kan få glæden af Helsingørs pulserende byliv.
Unik bevaringsværdig ejendom som de seneste er er blevet respektfuldt renoveret fra A – Å, og som nu fremstår i ekstraordinær flot stand.
Ejendommen er opdelt i flere lejligheder og kan benyttes til den store familie, 2 eller flere familier, investoren eller firmaet som leder efter sit nye domicil.
Derudover er der en bebyggelsesprocent på hele 50%.
Boligen indeholder: Flot opgangsparti med trappe til kælder, stueetage og 2 sal. Stueetagen er indrettet som en yderst herskabelig lejlighed med højt til loftet, kæmpe stue og køkken alrum i højeste kvalitet med fantastisk lyskarnap. Stort soveværelse samt stort kombineret badeværelse og bryggers.
1 salslejligheden er indrettet som en fantastisk 3-værelses lejlighed med køkken alrum med direkte udgang til en fantastisk balkon med kig udover området. Derudover soveværelse med udgang til endnu en balkon. Kontorværelse samt endnu et flot badeværelse. Der er også et lille teknik- og vaskerum og fuldt højloftet loftrum.
Kælderen er indrettet med store højloftet rum og masser lysindfald og har sågar eget stort spisekøkken og badeværelse med direkte udgang til gårdhaven.
En yderst kvalitetsfuld renovering med fuld gulvvarme i hele huset, Phillips hue i de fleste rum, Siemens hårde hvidevarer og HTH-køkken og badeværelseselementer.
Der er indlagt fjernvarme og boligen har fået et flot energimærke C.

Forslag til anvendelse

Domicil

Økonomi

Pris i kr.
8.300.000,-
Pris pr. m² kr.
30.403,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
273 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
702 m²

Faciliteter

Balkon
Badeværelse
Kælder
Spisekøkken
Loftrum
Køkken

Teknik

Fjernvarme
Gulvvarme

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere