SENEST SET
FAVORITTER

Nordre Strandvej 3A, 3000 Helsingør

Stor domicil bygning til salg

29.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 49 20 XX XX Se nummer
E-mail xx@homeerhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 139S7744Type : Andre typer

Købstilbud skal afgives på den af home Erhverv udfærdigede tilbudsblanket. Frist 27.11.2019 - kl. 12.00.

Petersborg på Ndr. Strandvej 3A er en stor domicil bygning opført i 1916 med tilhørende portnerbolig på 147 m2 der også kan anvendes som bolig, garage, høj kælder samt stort cykelskur.
Ejendommen der er bevaringsværdig, er sat til salg af kommunen, så den kan anvendes til boligformål, med areal på ca. 1700m2 udlagt til ekstra bebyggelse.

Petersborg en stor flot murstens ejendom der blev opført i 1916 af bygherre Anders Jensen, Hovedbygningen, den Kroghske gård, står stadig flot her 100 år efter, man bliver budt velkommen af en majestætisk foyer med smukke mørke træpaneler og en fantastisk hovedtrappe op til resten af bygningen. Der er højt til loftet, smukke træpaneler og elegante stukke. Der er rig mulighed for at skabe nogen i særdeleshed smukke og lyse boliger, der kommer til at blive eftertragtet af købere eller lejere. Dertil kommer hele den smukke have, der er tegnet af landskabsarkitekt GN. Brandt, og som kun er med til at fremme herligheden i ejendommen.

Ejendommen ligger 300 meter fra stranden, har sundkig, og ligger tæt på Helsingør by, midt i boligområde og alligevel i idyllisk naturområde.

Efter lokalplanen er der fastsat bebyggelsesprocent på 40%, der udlægges to byggefelter på ca. 1.700 m2 (se bilag) Ny bebyggelse skal placeres inden for byggefelterne og må maksimalt opføres i to etager med udnyttet tagetage og opføres i maksimalt 10 meters højde. De nye bygninger skal udformes så de danner et arkitektonisk hele med den eksisterende bygning Petersborg.

Se evt. Lokalplan 1.775 for området

Udbudsvilkår:

Ejendommen udbydes til salg for Helsingør Kommune i henhold til Indenrigs-og Sundhedsministeriets bekendtgørelse nr. 799 af den 24. juni 2011 om udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme.

Sælger kan frit vælge mellem de indkomne bud eller forkaste dem alle. Købstilbud skal afgives på den af home Erhverv udfærdigede tilbudsblanket. Frist 27.11.2019 - kl. 12.00.

Købstilbud skal afleveres til Helsingør Kommune, Stengade 59, 3000 Helsingør.

Forslag til anvendelse

Domicil

Økonomi

Pris i kr.
29.500.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
984 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
6697 m²

Faciliteter

Cykelskur
Foyer
Garage
Gård
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere