SENEST SET
FAVORITTER

Nyvej 18, 3360 Liseleje

Restaurant til salg Bud ønskes

3.295.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-8770Type : Hotel & Restaurant

Indbydende restaurant til salg Bud ønskes

På Nyvej 18 i Asserbo udbydes nu en nydelig bindingsværksejendom, der præsenterer sig med charmerende facader i røde nuancer, mens blå vinduesrammer og det stråtækkede tag fuldender helhedsindtrykket af bygningen.

Erhvervet har tidligere fungeret som en historisk restaurant, der har været utroligt velbesøgt og veldrevet. Dette er ikke bare grundet ejendommens super beliggenhed i Asserbo, men også den tiltalende facade samt mulighederne for at nyde forfriskninger i gårdhaven. Gårdhaven udformer sig på begge sider af ejendommen, mens den er afskærmet fra vejen - og så har I nem tilgang fra hovedbygningen, så der altså ikke kommer til at være problemer ift. Flow i serviceringen af kunder. Helt generelt er der en god infrastruktur i restauranten, hvor I nemt kan bevæge jer til og fra køkkenet og entréen.

Samlet disponerer I med denne ejendom over både et stue- og kælderplan, der breder sig over flere kundetoiletter, entré, restaurationsrum, køkken, bar, opvask, vaskerum, privat garderobe og toilet samt kælderplanet, der byder på grovkøkken, 2 fryseskabe,1 kølerum, 1 tørlager samt vinrum med reoler. Hovedrummet består af et hyggeligt restaurationslokale, der er holdt i den gamle stil - blottede loftsbjælker, loft til kip og pejs præger altså stemningen her. Flere dele af køkkenet er desuden renoveret eller nyt, så kokkereringen kan foregå i nemme og ordentlige rammer - alt indenfor servicering og rengøring er i top kvalitet, og så kan I samtidig glæde jer over, at alt inventar medfører ved køb.

Tæt ved ejendommen finder I parkeringspladser, mens lokalområdet også er præget af optimale handlemuligheder. Da restauranten er beliggende lige ud til flere naturområder, er det altså en oplagt frokostmulighed for de gående og motionsudøvende. Her skal I altså gribe chancen, hvis I vil være indehavere af et stemningsfyldt erhverv.

Forslag til anvendelse

Bar
Restaurationslokale

Økonomi

Pris i kr.
3.295.000,-
Pris pr. m² kr.
16.811,-
Årlige driftsudgifter kr.
38.927,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
199,-

Lokalet

Etage areal
196 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
361 m²

Faciliteter

Pejs
Garderobe
Toilet
Loftsbjælker
Parkeringsplads
Køkken

Teknik

Kølerum

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere