SENEST SET
FAVORITTER

Nordre Beddingsvej 31, 3390 Hundested

RESTAURANT PÅ HUNDESTED HAVN

2.695.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-8383Type : Hotel & Restaurant

RESTAURANT PÅ HUNDESTED HAVN MED FLOT OMSÆTNING OG GODT OVERSKUD

Velkommen til lokalerne for Røgeristen, det succesfulde buffetkoncept på havnen i Hundested. Med en flot omsætning og et stort overskud sættes forretningen nu til salg, så du kan videreføre dette sunde erhvervseventyr, der hver sommer besøges af tusindvis af gæster.

Vi har at gøre med en dejlig restaurant i perfekt stand, som er lige til at overtage. Udover de rummelige serveringslokaler, der nemt kan bespise mange gæster, er der også både et velekvipperet og velholdt industrikøkken, kontorlokale til administration og toiletfaciliteter. Troldtekte lofter og store vinduespartier skaber god akustik og indeklima, så der er ikke en finger at sætte på udformningen, der afspejler en neutral og moderne stemning.

Den gode forretning kører allerede på skinner. Buffetbordene bugner og barområdet langer fadøl over disken til den store guldmedalje, og hele dagen er der sultne gæster i hobetal, som kommer for at opleve Røgeristens spændende koncept. Her er servering både inde og ude, så der på solskinsdage er mulighed for at indtage en fiskefilet med udsigt til havnens vandspejl. Der er også mulighed for at opdele restauranten, så arrangementer og fester kan afholdes i disse skønne rammer.

Selvom restauranten ligger mildest talt perfekt, er lejen for grunden utroligt billig, så overskuddet optimeres mest muligt. Den eksakte adresse er Nordre Beddingsvej 31, og herfra er der et reelt stenkast til vandet og kort afstand til midtbyen. Herfra er der få hundrede meter til togstation og byliv, men havnen i sig selv tiltrækker besøgende og turister, når de lægger vejen forbi Hundested.

Forslag til anvendelse

Restaurant

Økonomi

Pris i kr.
2.695.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
193.595,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
471,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
411 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
405 m²

Faciliteter

Toiletfaciliteter

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK