SENEST SET
FAVORITTER

Hanehovedvej 54, 3300 Frederiksværk

Værksted samt grund i Frederiksværk

2.975.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4826 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 34202536Type : Andre typer

Værksted på 281 m² med flere porte og mange muligheder

Værksted/produktionsejendom i Frederiksværk erhvervskvarteret mod Hanehoved station. Det her er uden tvivl ideelle rammer for fx automekanikeren, der er på udkig efter et nyt og funktionelt sted til sin virksomhed.

Den samlede matrikel er på intet mindre end 6.791 kvadratmeter, men ved salg af denne ejendom bliver ca 4.971 m² udstykket fra grunden Det betyder man har den forreste del mod Hanehovedvej og det store asfalt belagte område foran bygningen.

Bygningen fremstår velholdt, og de 281 kvadratmeter fordeler sig over en optimalt udnyttet rumfordeling. I stueetagen venter 3 store værksteder med porte, som kan omdannes til elporte. De 3 værksteder er opdelt, så der er 2 i samme størrelse og det sidste er dobbelt så stort. Dertil kommer disponible rum med gode anvendelsesmuligheder samt WC og badeværelse. Derudover byder 1. salen sig til med 2 store lagerrum, et uudnyttet rum og et disponibelt rum der sagens kan anvendes som kontor eller mødelokale – her er mange muligheder.

Ejendommen er beliggende i et industriområde men alligevel tæt på Frederiksværk bymidte og fra adressen er der blot 240 meter til Hanehoved St. med tog mod Hundested og Hillerød. Infrastrukturen er i top, og der er hverken langt til Hillerød, Frederikssund, Hundested eller Helsinge.

Der er mulighed for at købe det hele samlet eller værkstedet alene med 2000 m² tilhørende grund for kr. 2.975.000 og grund på ca. 4.971 m² for kr, 1.800.000 + moms(Erhvervsgrund)

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
2.975.000,-
Pris pr. m² kr.
10.587,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
281 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2000 m²

Faciliteter

Badeværelse
Lagerrum
Mødelokale
Wc
Port
Kontor

Teknik

Elport

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere