SENEST SET
FAVORITTER

Nørregade 43A, 3300 Frederiksværk

God, ældre ejendom i Frederiksværk

3.300.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-8358Type : Andre typer

God, ældre ejendom med ideel placering midt i Frederiksværk

På Nørregade 43A ligger en rigtig god investering, som giver mulighed for at samle bolig og erhverv under ét tag. Stedet rummer et hav af muligheder og har en fordelagtig placering midt i Frederiksværk, som både giver forretningsmanden og familien alt inden for rækkevidde. Alternativt kan ejendommen handles som en kommende investeringsejendom med blandet bolig og erhverv eller med mulighed for ren bolig, hvilket der dog endnu ikke er ansøgt tilladelse om. Velkommen!

Her erhverves en ideel placering centralt i Frederiksværk, hvilket sikrer mange forbipasserende og potentielle kunder på daglig basis. På Nørregade placerer alskens indkøbsmuligheder, butikker og spisesteder sig, som hver dag besøges af et hav af mennesker. Man kommer nemt til og fra adressen med kun 200 meter til Vinkelvej, som tilbyder busforbindelser videre.

Omkring ejendommen udfolder sig en grøn have, hvor familien kan samles om de fælles glæder.
På gaden er der gode muligheder for skiltning samt bil- og cykelparkering.

Indendørs venter lyse og veludnyttede kvadratmeter, der lige nu benyttes som velfungerende erhvervsdel og boligdel. Adressen giver mulighed for at omdanne hele ejendommen til lejeboliger eller udvide den konkrete boligmasse.

Stueplanet fungerer lige nu som butik. Her er lyse, store lokaler samt store vinduespartier, som virker inviterende for den forbipasserende menneskemængde. Hertil er et stort værelse og tre disponible rum, som giver gode opbevaringsmuligheder.

På første og anden sal får man en raffineret udsigt over byen. Første sal byder ind med et velfungerende køkken og et stort stuemiljø, hvorfra der kan åbnes ud til en sydvendt altan. Hertil er to gode værelser og et stort badeværelse.
På anden sal venter en lys repos samt to værelser med ovenlysvinduer.
Hertil får man en rummelig kælder med utallige disponible rum samt lagerum, toilet og badeværelse. Kælderen giver gode muligheder for opbevaring og ideelle kunde- og personaleforhold.

Økonomi

Pris i kr.
3.300.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
38.227,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
73,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
521 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1361 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Cykelparkering
Toilet
Kælder
Køkken
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK