SENEST SET
FAVORITTER

Banevej 8, 3220 Tisvildeleje

Udviklingsejendom

11.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Thomas Gottlieb
Telefon +45 4072 XX XX Se nummer
E-mail xx@gottliebpartners.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 240628222Type : Andre typer

Den gamle stationsbygning i Tisvildeleje sælges med et større grundareal

Ejendommen består af to eksisterende bygninger (nr. 1 og 3) samt et estimeret grundareal. Sælger er i proces med at få arealerne opmålt af en landinspektør.

De eksisterende bygninger er den nuværende stationsbygning. Bygning 1 blev opført i 1924 i mursten med tegltag. Arealet består af et boligareal på 203 m2 og et erhvervsareal på 156 m2 samt et kælderareal på 91 m2. Bygning 3 blev også opført i 1924 og består af et erhvervsareal på 60 m2. Ejendommen opvarmes jf. BBR via fjernvarme.

Grundarealet der medfølger er estimeret til at udgøre:
1.000 m², nord for sporene
1.890 m², vest for stationsbygningen
11.000 m², omkring stationsbygningen, syd for sporene og mod øst

I forbindelse med handlen vil der blive tinglyst relevante servitutter, der sikrer Lokalbanens fortsatte drift. Servitutterne vil omhandle parkeringsforhold for pendlere, vendeplads for busser, adgang til en brønd, adgang til grusvej samt en adgangsvej. De præcise vilkår herfor vil blive drøftet i forbindelse med købsaftale og handelsvilkår.

Ejendommen er en del af den gamle stationsbygning i Tisvildeleje. Byen har til daglig ca. 1.560 indbyggere og er en del af Gribskov Kommune Området er et eftertragtet ferie- og sommerhusområde hvor der særligt omkring ferieperioderne kommer mange besøgende.

Stationsområdet er en del af det område, der til daglig omtales som Birkepladsen. Området er derved en del af ankomsten til byen og ligger i starten af hovedgaden hvor der også er flere restauranter. Området er reguleret som centerområde og ligger op af et sommerhusområde. Området anvendes i dag bl.a. til loppemarked flere gange om året og har potentiale for publikumsorienterede aktiviteter samt overnatningsmuligheder.

Interessen i lokalområdet er generel stor for at videreudvikle Tisvildeleje. For eksempel har VisitNordsjælland tidligere udviklet potentialeplaner for området med navnet ”Den danske Riviera”.

Forslag til anvendelse

Restaurant

Økonomi

Pris i kr.
11.500.000,-
Pris pr. m² kr.
27.446,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
419 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
13890 m²

Faciliteter

Parkeringsforhold
Tegltag

Teknik

Fjernvarme

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere