SENEST SET
FAVORITTER

Skovgårdsvej 29A, 3200 Helsinge

Gode muligheder for udlejening - 2 boliger, kontor, lager og

6.250.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 2122 XX XX Se nummer
E-mail xx@landogbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 201845-1BType : Andre typer

Landbrugsejendom med god indtjening fra udlejning, bolig, erhverv og privat eller du kan selv delvis disponere

På landbrugsejendommen er 2 boliger - stuehuset med energimærke C på 185 m2, og senest indrettet bolig med energimærke B er på 120 m2. Derudover er der 8 øvrige lejemål på ejendommen.
Ved købers overtagelsen er ledige lejemål stuehus (tidligere udlejet), 2 stk. store lager/værksted og mindre kontor/værksted, og dermed er der 7 bestående lejekontrakter, nogle er erhvervslejekontrakter og andre boliglejekontrakter.

Stuehus opvarmes med luft-t-vand varmepumpe installeret ca. år 2010 bygning 3 er total renoveret 2008 med bolig, kontor og værksted opvarmes også med luft-t-vand varmepumpe ca. årgang 2010 og denne bygning har gulvvarme. Øvrige bygninger/lokaler er ikke opvarmet.
Hal/lade bygning 4 har delvis støbte gulve med høj port i begge ender, og delt i 2 lejemål - 388 m2
Hal/lade bygning 5 har støbte gulve og høj port i én ende og har hidtil været ét lejemål - 365 m2..

Stuehus trænger til nogen istandsættelse vil de fleste nok mene, og det kan også udlejes som det er for ca. 12..000 pr. måned hvilket var den hidtidige leje. Har de sidste 5 år været udlejet for kun 9.050 pr. måned.

Der er gode tilkørselsforhold til alle bygninger og boliger, p-pladser og vende/gårdsplads.
Udlejer sørger som udgangspunkt for vedligehold af grønne arealer og gårdspladser, hvilket pt. dog udføres af én lejer.

Ejendommens areal er i alt 6,3 ha har en lille del beliggende i byzone og hovedparten i landzone, og det er sandsynligt at køber vil kunne udvikle hele eller dele af arealet til erhvervs- og/eller boligformål.
Der er særdeles gode muligheder for reklame/skiltning ud mod Helsingørvej, hvor der hver dag kører rigtig mange biler og anden transport.

Ejendommens landbrugsjord er pt. bortforpagtet og kan være til købers disposition efter høst 2024. Der er flere af nabo gårdene som har heste eller andet dyrehold i det flotte og kuperede landskab.

Haven ved stuehuset går ned til en mindre sø som tilhører ejendommen, og der er en lund med flere frugttræer, mindre drivhus og haven er anlagt hovedsageligt med græs.

Vil du bebo stuehuset selv som ejer, og måske benytte den store lade til virksomhedsformål eller hobby, ja så har du i de øvrige lejemål en rigtig god indtægt som langt overstiger udgifter til drift og normale prioriteter. Udlejer du alt hvad du kan er forrentningen sandsynligt anslået til over 10% hvilket jo er rigtig fint.

Ejendommen ligger i en by med mange børnefamilier og et meget aktivt foreningsliv.

Der er ca. 5 minutter til en stor sportshal og boldbaner. Sportshallen har en helt ny springhal og ligger ved siden af en ny svømmehal med vandrutchebane og wellnessområde. Ligeledes ligger ejendommen tæt på Helsinge centrum, som byder på flere cafeer, dagligvarebutikker, handelsgade med mange butikker, frisører, etc. Tæt på ligger 2 skoler, en folkeskole og en privatskole. Den store skov, Gribskov, er i gå afstand fra ejendommen, og en dejlig badestrand ved Tisvilde ca. 10 minutter derfra - altsammen inden for kort afstand.

Foreningen Helsinge Danmarks Bedste Børneby afholder børnefestival og hele sommeren er der stort børneloppemarked hver weekend. Det er også her det meget populære Cirkus Kanutski holder til som alle byens børn kan deltage i.

Der er ofte musik og torvedag om sommeren i weekenden og en årlig kulturnat.

Gribskov Gymnasium ligger 10 min fra ejendommen i cykelafstand og her finder man også kultursalen med koncerter, stand-up etc. Togstationen ligger ca. 10 min på cykel fra ejendommen, og Hillerød tager det ca. 25 minutter, Helsingør ca. 30 minutter og København og Roskilde ca. 50 minutter.


Blev du interesseret i denne muligheds rige ejendom, så kontakt Land & Bolig - Anne på 2122 1082 eller Ulrich på 5115 0535

Forslag til anvendelse

Café

Økonomi

Pris i kr.
6.250.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
728.400,-
Pris pr. m² kr.
4.310,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
502,-
Årlige driftsudgifter kr.
61.278,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
42,-

Lokalet

Etage areal
1450 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
63184 m²

Faciliteter

Drivhus
P-plads
Gårdsplads
Lager
Kontor

Teknik

Gulvvarme

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere