SENEST SET
FAVORITTER

Mestervangen 15, 3230 Græsted

Spændende bolig- og erhvervsejendom

9.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-8829Type : Andre typer

Spændende bolig- og erhvervsejendom med mange muligheder i Græsted

Nu udbyder vi en brugerejendom, der byder på en 6.383 m2 stor grund med både bolig og erhverv. De bebyggede arealer fremtræder i fin stand og præsenterer sig bl.a. med supergode lager- eller værkstedsmuligheder.

Erhvervet kan anvendes som lager, og der er etableret en stor gårdsplads med et rigt potentiale. Lagerbygningen består af flere højloftede haller, der kan anvendes på forskellig vis - de tre af dem med brede og høje porte. Villaen er opført i 2008 og fremtræder i flot stand med træbeklædning samt en swimmingpool i baghaven. Det er også muligt at investere i ejendommen for derefter at udleje den helt eller delvist.

Fra grunden er der en flot udsigt over markerne, da ejendommen ligger i udkanten af byen med gode tilkørselsforhold. Græsted er en driftig by med masser af liv, og der er blot få minutter i bil til flere indkøbsmuligheder, så de daglige indkøb nemt kan klares. Skole og daginstitutioner er også inden for rækkevidde, hvis I får brug for det, og der er gode forbindelser med offentlig transport i byen. På den måde kan I hurtigt tage tog eller bus til andre dele af Nordsjælland. Beliggenheden er også attraktiv for jer, der holder af at være tæt på naturen med kort afstand til Gribskov og Græsted Hegn, og den omfattende infrastruktur forbinder byen med både Helsinge, Helsingør og Hillerød.

Forslag til anvendelse

Bolig og erhvervsejendom

Økonomi

Pris i kr.
9.995.000,-
Pris pr. m² kr.
8.521,-
Årlige driftsudgifter kr.
39.089,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
33,-

Lokalet

Etage areal
1173 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
6383 m²

Faciliteter

Hall
Swimmingpool
Gårdsplads
Port
Lager

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere