SENEST SET
FAVORITTER

Havregårdsvej 24, 26 & 2, 3250 Gilleleje

Tidligere kostskole til salg

23.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4826 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 34202285Type : Andre typer

Tidligere kostskole for elever på 6-10 klassetrin sættes nu til salg

Bygning 1 på i alt 775 m² og 365 m² kælder er bygget i 1927 og ombygget i 1996, bygningen er opført i to fulde etager og med fuld kælder.

Bygningen benyttes som hovedbygning for kostskolen, stueetagen er indrettet til administration og kontorafsnit på ca. 250 m² med fordelingsgang direkte fra indgang/entre i frontfacaden, fra entre er der adgang til stor kantine og undervisningslokale og fra kantinen er der adgang til pejsestue/bibliotek. I den anden halvdel af stueetagen er der indrettet stort fuldt apteret industrikøkken, grovkøkken samt gangforløb med kontorer, depoter og lagerrum. Første salen er indrettet med stort musiklokale med loft til kip og fritlagte spær, herudover fordelingsgang med undervisningslokaler. Lokalerne har alle godt lysindfald og loft til kip. Kælderen som er tør og med fuld etagehøjde.

Bygning 2 på i alt 214 m², bygningen er opført med én fuld etage og med udnyttet tagetage og ingen kælder. Bygningen er et tidligere depot der er blevet inddraget/ombygget til undervisningsformål.

Bygning 3 på i alt 122 m², bygningen er opført i forskudt plan, det ene plan er på 109 m² og det andet på 13 m². Bygningen er indrettet til pejsestue/ophold og har forskudte planer.

Bygning 4 på i alt 401 m² er bygget i 1927 og ombygget i 1927, bygningen er opført med én fuld etage og med udnyttet tagetage og ingen kælder.

Bygningens stueetage på 344 m² er indrettet til snedkerværksted, knallertværksted samt materiellager med garageadgang og i den vestlige gavl er der indrettet boligdel på 42 m² med to værelser til elever, fælles køkken og fælles badeværelse med klinker og flisevægge.
Første salen på 99 m² er indrettet til undervisningslokale med loft til kip, ovenlysvinduer og fritlagte spær.

Bygning 5 på i alt 1.077 m², bygningen er opført med én fuld etage og med delvis kælder.
Bygningen er indrettet med 5 bolig/elevklynger som består af 4-6 elevværelser i forskellige størrelser, alle med loft til kip og linoleumsgulve, herudover indeholder hver boligklynge et fællesareal med opholdsrum/stue, køkken og toiletter.

Bygning 6 på i alt 945 m² er bygget i 2011, bygningen er opført i et plan og med en delvis første sal og ingen kælder.

Bygningen er indrettet til idrætshal på ca. 452 m² med sportsgulve og redskabsrum på ca. 70 m², i fronten af bygningen er der indrettet entre/stor korridor med klinkegulve og adgang til toiletter og trappe til første sal i den ene side og adgang til toiletter/omklædning i den anden side.
Første sal på ca. 138 m² er indrettet til fitnessrum/træningsrum med loft til kip og linoleumsgulve.

Havregårdsvej 26 består af én bygning, et udhus og en carport

Bygning 1 på i alt 212 m² er bygget i 1969 og ombygget i 1971, bygningen er opført med én fuld etage og ingen kælder.
Bygningen som er et tidligere sommerhus er indrettet til socialt botilbud og udlejet til dette formål på en særskilt lejekontrakt. Jf. BBR meddelelsen har bygningen helårsstatus. Huset er indrettet med indgang/entre, stort åbent køkken med spiseplads og forskudt plan og adgang til værelsesfløj med opholdsstue som har adgang til det fri, toilet/bad og 3 værelser og til anden fløj med i alt 3 værelser og toilet/bad. Gulve er belagt med fyrtræsgulve i opholdsrum og klinkegulve i køkken og toiletter/badeværelser, lofter er vandrette med trælister og til kip i køkken.

Havregårdsvej 28 består af én bygning og carport

Bygning 1 på i alt 214 m² er bygget i 1972 og ombygget i 2017, bygningen er opført med én fuld etage og delvis kælder.
Bygningen er indrettet til socialt botilbud og udlejet til dette formål på en særskilt lejekontrakt. Jf. BBR meddelelsen har bygningen helårsstatus. Huset er indrettet med indgang i den vestlige facade i underetagen til stort åbent køkken med spiseafdeling samt 2 værelser med forskudt plan og glaskarnap, fra kælder er der en intern trappe til stueetagen med indgang/entre og fordelingsgang med toiletter/badeværelse, opholdsrum samt værelser til bosteds beboere.


Forslag til anvendelse

Kontorer

Økonomi

Pris i kr.
23.000.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
453.116,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
103,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
4400 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
21118 m²

Faciliteter

Depot
Bad
Omklædning
Fitnessrum
Fællesareal
Toilet
Kantine
Kælder
Lagerrum
Linoleumsgulv
Træningsrum
Opholdsrum
Redskabsrum
Køkken
Kontor
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere