SENEST SET
FAVORITTER

Brobæksgade 26+28, 3550 Slangerup

Projekt-/investeringsejendom i centrum af Slangerup

3.100.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7022 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 94500011494Type : Andre typer

Central beliggenhed i Slangerup

Her får du mulighed for at erhverve en projekt-/investeringsejendom beliggende centralt i Slangerup ved rundkørslen overfor Netto. 
 
Slangerup er en gammel by, en af de ældste på Sjælland, beliggende mellem Frederikssund og Hillerød. Her bor mange børnefamilier og byen byder på blandt andet idrætscenter, gode indkøbs- og pasningsmuligheder. Byen er ikke mindst kendt for speedway, hvor Slangerup Speedway gennem mange år har ligget i ligaen. 
 
Brobæksgade 26 og 28 sælges samlet med et samlet grundareal på 1.375 m². På nr. 26 står i dag opført ældre erhvervsbygninger på 355 m² mens nr. 28 udgør en beboelsesejendom i 2 plan på 105 m² samt en udhusbygning. 
 
Både bolig og er erhvervsbygninger står p.t. ledige.

Kommuneplanens beskrivelse af områdets anvendelse:
Centerområde, Blandet bolig- og bebyggelse med detailhandel, kontorer, liberalt erhverv, restaurant, klinikker og kulturelle formål og lign. erhvervstyper, der kan indpasses uden væsentlige genevirkninger i forhold til omgivelserne. Generel bebyggelsesprocent for området= 55.
 
Ejendommene støder op til områder der ifølge kommune- og lokalplan er udlagt til boligbebyggelse. Ved nedrivning af erhvervsbygninger samt udhus og bevarelse af nuværende boligbebyggelse, vil der således være mulighed for at bygge op til 650 m². Alternativt kan alle bygninger fjernes, hvorefter man kan få en flot ny ejendom som indgangsport til byen. 
 
Kontakt erhvervsmægler, diplomvaluar MDE Annette Munkholm mobil 2043 1148 eller annette.munkholm@danbolig.dk for yderlige info.

Forslag til anvendelse

Restaurant

Økonomi

Pris i kr.
3.100.000,-
Pris pr. m² kr.
6.739,-
Årlige driftsudgifter kr.
39.533,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
86,-

Lokalet

Etage areal
460 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1375 m²

Faciliteter

Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere