SENEST SET
FAVORITTER

Nørhaven 1, 3630 Jægerspris

Blandet bolig og erhverv

4.400.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4633 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 965PM-E9163Type : Andre typer

Autoværksted og ophug med egen bolig

Med god beliggenhed i den nordlige del af Hornsherred, blot cirka 5 KM fra Frederikssund og cirka 35 til 40 KM fra den Københavnske Vestegn, er her mulighed for have sit hjem, hvor man også har sit arbejde.
På ejendommen findes en velholdt beboelse på 120 kvm, samt erhvervsbygninger på i alt 299 kvm. Grunden er på 4.702 kvm.
Mere om boligen: Boligen er indrettet med åbent køkken, alrum og stue. Fra stuen er der udgang til haven. I ejendommen findes 3 gode værelser, lyst badeværelse, gæstetoilet, bryggers og entre med fordelingsgang. Ejendommen fremstår pæn og velholdt, bl.a. med et tag, der er cirka 2-3 år gammelt. Som en naturlig del af området omkring boligen, er der en have, der primært er udlagt til græsplæne. I haven er der derudover en stor overdækket terrasse.
Mere om erhvervsdelen: Fra erhvervsdelen drives der i dag autoværksted og autoophug. Der er indrettet i alt 3 værksteder på de 299 kvm, og adgangen til hver af de 3 værksteder sker via separate porte. Værkstederne er bl.a. indrettet med lifte, som kan overtages af kommende ejer. Alle værksteder har god loftshøjde og porthøjde. Der findes ligeledes kontor og frokoststue i erhvervsdelen. Værkstederne er overvejende isoleret.
Fra ejendommen drives der i dag autoværksted og autoophug. Jævnfør oplysning fra kommunen vil det være muligt for en kommende ejer at overtage sælgers certificering til at drive autoophug.
Lokalplan giver en kommende ejer forskellige anvendelsesmuligheder, bl.a. lettere industri-, værksteds- og transportvirksomhed, samt mindre lagervirksomhed.
Ejendommen er beliggende i Frederikssund Kommune, og hører under Jægerspris Skole distrikt.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
4.400.000,-
Pris pr. m² kr.
10.501,-
Årlige driftsudgifter kr.
27.898,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
67,-

Lokalet

Etage areal
419 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4702 m²

Faciliteter

Badeværelse
Gæstetoilet
Terrasse
Port
Køkken
Kontor

Teknik

Lift

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere