SENEST SET
FAVORITTER

Chrst Boecksvej 4, 3480 Fredensborg

Lys, lækker erhvervslejlighed i Fredensborg

2.800.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-8528Type : Kontor

Lys, lækker erhvervslejlighed på en ideel placering i Fredensborg

I en nydelig ejendom på en central placering i Fredensborg, nær offentlig transport og gågadens menneskemylder, har I nu mulighed for at danne perfekte rammer om jeres virksomhed. Her venter store, lyse og indflytningsklare lokaler, der bl.a. tilbyder et velfungerende køkken, en brugbar kælder og gode parkeringsforhold. Helt klart et kig værd!

Den smukke, velholdte ejendom er opført i 1917, og her bidrager de store vinduer til et lyst og behageligt arbejdsklima, mens de franske altaner bringer charme og personlighed til adressen. Udendørs er der gode parkeringsforhold for både biler og cykler.

Fra entréen får I direkte adgang til det store lokale, der giver jer et hav af muligheder. Her kan I indrette jer med ét stort, åbent kontorlandskab, mens der også her er mulighed for at dele lokalet op i mindre sektioner. I lokalet sørger glasvægge allerede nu for at separere to lokaler fra resten af rummet, og her kan man holde møder eller søge arbejdsro for en stund.

I den anden ende af bygningen forefindes et køkken i forbindelse til to stuer en suite, der giver medarbejderne mulighed for at nyde frokosten sammen. Her er også et toilet og et lyst badeværelse samt gode muligheder for at lave ekstra toiletter. I kælderen er der egen indgang og rigeligt med plads til opbevaring.

Med en attraktiv placering i Fredensborg er I omgivet af liv og aktivitet. Her er I nemlig beliggende et stenkast fra alle gågadens tilbud i form af spisesteder, caféer og butikker, hvilket sikrer jer god synlighed og et virvar af liv omkring jer på daglig basis. Fra adressen kommer I ubesværet med både bus og tog, da stationen venter blot 600 m. væk, mens nærmeste busstoppested er lige rundt om hjørnet. Grønne frokostpauser kan nydes i Fredensborg Slotshave.

Økonomi

Pris i kr.
2.800.000,-
Pris pr. m² kr.
8.974,-
Årlige driftsudgifter kr.
122.866,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
394,-

Lokalet

Etage areal
312 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
399 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Toilet
Kontorlandskab
Kælder
Parkeringsforhold
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDSJÆLLAND / Kontor / - Nov2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere