SENEST SET
FAVORITTER

Kongevejen 47, 3480 Fredensborg

Præsentabel ejendom i Fredensborg

9.950.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-8059Type : Kontor

Præsentabel ejendom med utallige anvendelsesmuligheder

I befinder jer lige syd for Fredensborg, hvor det nordsjællandske landskab folder sig ud med åbne marker. Her er nærmere bestemt tale om en adresse på Kongevejen, hvor de naturskønne omgivelser kombineres med nem adgang til de omkringliggende byer. Ved nummer 47 bydes I velkommen af en stor ejendom, som præsenterer sig flot fra inderst til yderst. I kan eksempelvis købe denne ejendom med henblik på at etablere et bosted eller et plejehjem, hvilket kræver godkendelse til beboelse, eller til etablering af mindre virksomhed eller kontor, for både inde og ude lever rammerne op til disse formål.

Ejendommen står med hvidpudsede facader og mørke sadeltage, og indendøre fordeler de mange kvadratmeter sig på halvandet plan. Førstesalen rummer utallige lokaler, som varierer i størrelse. Det er derfor muligt enten at indrette værelser eller kontorer, mens de større lokaler er oplagte som møde- eller fællesrum. Derudover finder I et badeværelse på denne etage. Overalt er her hvide vægge og lofter samt pæne gulve, hvilket udmønter sig i en god rumfornemmelse - og denne stil fortsætter i stueplanet. Som det gjorde sig gældende ovenpå, finder I også her en lang række lokaler med en masse indretningsmuligheder. Dertil kommer et toilet, et badeværelse og et køkken. Stueplanet fuldendes af en flot glaskarnap med panoramaudsigt over ejendommens omgivelser. Herude er der anlagt en stor fliseterrasse, og der er rig mulighed for at gå ture på de grønne plæner samt gode betingelser for rekreative aktiviteter.

Ejendommen indrammes af høje træer, så den ligger dejligt ugeneret i landskabet. Dette kombineres som sagt med kort vej til Fredensborg, så det er samtidig nemt at få glæde af byens mange goder. På under ti minutter er der desuden tilkørsel til motorvejen, som bringer jer videre ud i verden.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
9.950.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
72.000,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
74,-
Årlige driftsudgifter kr.
113.999,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
118,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
967 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
24626 m²

Faciliteter

Badeværelse
Fællesrum
Toilet
Sadeltag
+Mere

MARKEDSINDEX

NORDSJÆLLAND / Kontor / - Maj2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK