SENEST SET
FAVORITTER

Vassingerødvej 141, 3540 Lynge

Blandet ejendom i Lynge

4.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4826 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 342345825Type : Andre typer

Unik villa med erhvervslokale i Lynge

Velkommen til denne unikke villa med erhvervslokale på Vassingerødvej 141 i 3540 Lynge. Denne ejendom er en sjælden perle med et boligareal på 264 m² og et erhvervsareal på 128 m², der giver utallige muligheder. Villaen præsenterer en sjælden kombination af bolig og erhverv, hvilket gør den ideel til den kreative iværksætter eller familien, der ønsker plads til både privatliv og forretning.

Det imponerende boligareal byder på lyse og rummelige værelser samt moderne faciliteter, der skaber et behageligt hjemmemiljø. Den åbne planløsning forbinder stor stue med det åbne spisestue og giver et ideelt rum til både afslapning og underholdning. De store vinduespartier bringer masser af naturligt lys ind i hjemmet.

Erhvervsarealet, bliver i dag brugt til cateringvirksomhed, giver et fantastisk grundlag for en bred vifte af forretningsmuligheder.
Tidligere har ejendommen været drevet som restaurant og dermed rige mulighed for at udleve din drøm. Den strategiske beliggenhed på Vassingerødvej sikrer en høj synlighed og tiltrækker potentielle kunder.

Udenfor vil du nyde en velholdt have med plads til udendørs aktiviteter og sociale arrangementer. Den store terrasse er perfekt til grillfester eller afslappende stunder i solen, der kan laves gode pizza i pizza/stenovnen som giver en hyggelig stemning. Ejendommen har også rigelig parkering, hvilket gør det nemt for kunder og gæster at besøge.

Denne villa tilbyder ikke kun et hjem, men en livsstil. Med sin unikke kombination af bolig og erhverv er det en investering i fremtiden og en mulighed for at realisere dine drømme.
Tag det første skridt mod din nye tilværelse på Vassingerødvej 141.

Forslag til anvendelse

Restaurant

Økonomi

Pris i kr.
4.995.000,-
Pris pr. m² kr.
12.742,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
392 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1970 m²

Faciliteter

Parkering
Terrasse

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere